Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 373 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,98 g |
Tuky | 2,17 g |
Vláknina | 30,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 46,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové koleno v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9yA
Moje poznámka
Vepřové koleno v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9yA
Nejnovější recepty
Máslová dýně s lilkem, paprikami, mrkví a cizrnou
Přidáno před 5 hodinami
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno 22. 4. 2025 10:05
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno 22. 4. 2025 06:00
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno 21. 4. 2025 18:46
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový beránek
TerezaD před 40 minutami
Závin se zelím a anglickou slaninou
Alicia8 před 3 hodinami
Uzená cibulačka se šalvějí
Raymond před 4 hodinami
Vajíčkový salát
Slavista62 před 6 hodinami
Pochválená játra
Slavista62 před 6 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Slavista62 před 6 hodinami
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 16 hodinami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 18 hodinami
Jogurtový koláč s jablky
SpagetkaQ před 18 hodinami
Pizza z jogurtu
Aknytsirk před 18 hodinami
Tématické fráze:
pečené koleno na zelí,
pečené koleno se zelim,
pečené koleno v zelí,
koleno pečené na zelí,
vepřové na zelí,
pečená kolena na zelí,
vepřové koleno,
pečené koleno na zelí recept,
veprove kolenona zeli,
pečené koleno zelí,
pečené kolena na zelí,
pečená kolena se zelím,
jak připravit vepřové koleno,
pecene koleno na kyselem zeli,
koleno pečené v zelí,
recept pecene koleno na zeli,
pečené vepřové koleno,
vepřové v zeli,
vepřové se zelím,
koleno pecene se zelim
Suroviny:
koleno vepřové,
zelí kysané,
sůl,
kmín celý,
cibule,
olej,
klobása
Komentáře (9)