Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 944 kJ / 2 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,43 g |
Tuky | 179,17 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 8,80 g |
Sacharidy | 53,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kotletky na černém pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyWz
Moje poznámka
Vepřové kotletky na černém pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyWz
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 6 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 7 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 21 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno 18. 4. 2025 13:59
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno 18. 4. 2025 13:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Turecká vejce
Lucie1001 před 25 minutami
Velikonoční vajíčková pomazánka
Pavlicek2006 před 50 minutami
Zvěřinový guláš
Sumaru před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Piafka před 2 hodinami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 2 hodinami
Biskupský beránek
janina8 před 2 hodinami
Knedlík z polenty
Denade před 2 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
kotlety na černém pivu,
vepřové na černém pivu,
vepřové maso na černém pivu,
kotlety na černém pivě,
kotleta na cernem pivu,
vepřová kotleta nejlepší recepty,
kotlety na pivu,
nejlepší recept na vepřové kotlety,
vepřová krkovice na černém pivu,
vepřové na pivě,
vepřové kotlety,
kotlety na pivě,
vepřová kotleta,
veprova kotleta recept,
vepřová kotleta recepty,
vepřové na pivu,
vepřové maso na černém pivě,
kotleta na černém pivě,
vepřové na černém pivě,
recepty z vepřové kotlety
Suroviny:
kotleta vepřová,
pivo černé,
slanina anglická,
hořčice plnotučná,
cibule,
mouka hladká,
koření grilovací,
pepř,
kmín celý,
olej,
sádlo
Komentáře (20)