Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka s omáčkou z černých fazolí

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Náročný

Doba přípravy 450 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 420 min

450 min (30 min příprava + 420 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 195 kJ /
525 kcal
Bílkoviny5,58 g
Tuky44,68 g
Vláknina5,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,30 g
Sacharidy24,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fazole namočíme do studené vody. Krok 2: Česnek najemno nasekáme a smícháme se zázvorem, olejem a pepřem. Vzniklou marinádou potřeme líčka a necháme marinovat (stačí i 1/2) hod). Krok 3: Maso pak očistíme od marinády - tu uschováme. Maso orestujeme ze všech stran aby se zatáhlo. Zapneme pomalý hrnec na st. 1 a pomalíme 7 hodin. Krok 4: Fazole uvaříme a rozmixujeme. Přimícháme uschovanou marinádu a sojovou omáčku. Krok 5: Po dokončení masa přilijeme do omáčky tolik šťávy z masa, abychom měli hustotu omáčky jakou rádi. Omáčku prohřejeme a podáváme s masem.

Zveřejněno 5. 7. 2013

Poznámka autora Dooga

PL Polévková Lžíce

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí líčka s omáčkou z černých fazolí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/onxL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí líčka s omáčkou z černých fazolí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/onxL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (10)

Ahoj,vím,že to nesouvisí s tímto receptem,ale koupili jsme si PH a uvažoval jsem,že si v něm uvaříme nějaké masíčko zároveň s rýží.Už jste to někdo skoušeli ?

Zajímavá a dobrá úprava i výborná chuť.Jenom jsem maso vařil v tlakáči,protože nemám pomalý hrnec.Ale bylo to fajn.:yes::yes:
:-p;-)

Zajímavá úprava, moc se mi líbí, určitě moc dobré:-p:-):yes:+9

Dooga: Vašku, to je vážně zajímavá kombinace, ale určitě to bude mít dobrou chuť:-p Máš 8.bod:yes:

:yes::yes:; mňam :-p:-p:-p:-K:yes:

Colombo65: naprostý souhlas:yes: ba, je to tak;-):yes::yes::-K

A opět tu máme líčka :-D

Super - líčka jsou prostě vždy fotogenická a lahodná :yes::yes::yes:

No ty tedy dnes fakt válíš - tohle vypadá na moc dobrou kombinaci:yes::yes::yes:

Mňam, jedůůůůů :-D:-D:-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
pasta z černých fazolí, černé fazole recepty, hovězí líčka, pasta z černých fazolí recept, vareni cernych fazoli, recepty online - hovězí líčka, cerna fazole recepty, recept pasta z černých fazolí, hovězí s fazolovou omáčkou, hovězí líčka úprava, hovězí s fazolemi, omáčka z čených fazolí v v receptech, hovězí s černou omáčkou, hovězí líčka recepty, černé fazole recept, vaření onlain, vaření černé fazole, kuře v omáčce z černých fazolí, kuře s oomáčkou z černých fazolí, hovězí líčka se sojovou omáčkou

Suroviny:
líčka hovězí, česnek, zázvor čerstvý, pepř, olej, fazole černé, omáčka sojová

Přidat fotografie receptu