Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína z Brna

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 083 kJ /
498 kcal
Bílkoviny32,20 g
Tuky41,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 94 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naložíme do marinády (trochu Sojovky,Sukiyaki,Podravky). Marinujeme nejlépe 24h. Krok 2: Vlasové rýžové nudle připravíme dle návodu. Krok 3: Na wok pánvičce osmahneme maso-tak 5minut. Potom přidáme čínskou zeleninovou směs a opět cca 5 minut smažíme. Nakonec přidáme připravené a opláchnuté nudle a 5 minut doděláváme pod pokličkou.

Zveřejněno 5. 7. 2013

Poznámka autora cekrops

Je vhodné dát při vaření nudlí do vody ještě nějaké koření či cibuli.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čína z Brna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qpzy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čína z Brna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qpzy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

:yes::yes::-K

cekrops: každý vaří, jak mu chutná;-):-):yes:

Toto je moje první čína. Mějte se mnou slitování....;-(:-) Časem se ji určitě naučím dělat lépe....snad.:-8

:yes::yes::yes:

Drobek:Podravku si přece můžeš ale udělat i sám, bez éček. Jinak vcelku máš pravdu, protože já ji do jídla nedávám, muž do hotové porce jo...., myslím tu kupovanou.

Umí ještě dneska někdo vařit bez podravky? Já už tomu fakt nerozumím.

Sukiyaki omáčka je fajn, chutná. Jinak proč ne "čína z Brna" ;-):-p:yes:

Tématické fráze:
jak udělat čínu, recepty, tvarůžková čína, jak udělat omáčku na čínu, maso vhodne na čínu, moje cina, kuřecí čína, co dát do vody při vaření čínských nudlí, u nudle brno, sukiyaki recepty, nudle brno, vhodné maso na čínu, recept čína, jak udelat na čínu, jak usedlat cinu, jak na udelat čínu, jak si udělat maso na čínu, jak udel číny, jak udělatčínu, jak nejlepe udelat cinu suroviny

Suroviny:
stehno kuřecí, nudle rýžové, sukiyaki, omáčka sojová, směs čínská, podravka

Přidat fotografie receptu