Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 083 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,20 g |
Tuky | 41,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 94 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína z Brna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpzy
Moje poznámka
Čína z Brna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpzy
Nejnovější recepty
Linecké koláčky s pusinkou
Přidáno před 7 minutami
Jednoduché burger bulky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí plněná roláda pečená ve vepřové tukové bláně
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí maso z polévky na čerstvé zelenině ve woku
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohové noky do polévky
Přidáno před 16 hodinami
Bagety k snídani se semínky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočkový salát s vejci a cibulí
gabikka před 7 hodinami
Rybízové řezy s mascarpone krémem
Jan Nemec před 11 hodinami
Americké extra čokoládové cookies
Vanika před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
stepna před 12 hodinami
Plněné sladké rohlíky
veronika_straka před 13 hodinami
Květákový mozeček
HanaVl před 14 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Kakoska před 14 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
Prim007 před 14 hodinami
Pařížský krém na plnění zákusků, rolád, dortů
Matea před 14 hodinami
Květák se slaninou a uzeným tofu
mafinka888 před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat čínu,
recepty,
tvarůžková čína,
jak udělat omáčku na čínu,
maso vhodne na čínu,
moje cina,
kuřecí čína,
co dát do vody při vaření čínských nudlí,
u nudle brno,
sukiyaki recepty,
nudle brno,
vhodné maso na čínu,
recept čína,
jak udelat na čínu,
jak usedlat cinu,
jak na udelat čínu,
jak si udělat maso na čínu,
jak udel číny,
jak udělatčínu,
jak nejlepe udelat cinu suroviny
Suroviny:
stehno kuřecí,
nudle rýžové,
sukiyaki,
omáčka sojová,
směs čínská,
podravka
Komentáře (7)