Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pohanka smažená

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gmptop gmptop

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 638 kJ /
1 586 kcal
Bílkoviny50,01 g
Tuky10,04 g
Vláknina48,00 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy300,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pohanku vsypu do kastrólu, přeliju vřící, osolenou, vodou a krátce povařím, jen co polkne vodu. Krok 2: Vrazim do vyhřátý trouby, na 120°C. Studenou vodou, já na to mám takový velký prkno, si navlhčím vál. Krok 3: Ještě horkou pohanku na vál rozetřu dortovým nožem asi tak na palec vysoko. Nechám vychladnout, nejlépe přes noc. Krok 4: Druhý den to pokrájím a pokrájené osmahnu na másle. Podávám k pečením.

Zveřejněno 7. 7. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohanka smažená

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WKMo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pohanka smažená

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WKMo

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Pohanka ztuhla celkem dobře, ale při smažení se mi začala rozpadat:yes:

To naozaj drží pokope? Len tak?:-O ja sa s pohánkou veľmi nekamarátim, preto moje otázky asi vyznejú divne.

prosím na jak dlouho v troubě?

Tématické fráze:
smažená pohanka, pohanka recepty, pohanka smažena, restovana pohanka, smažená ená pohanka, recept z pohanky

Suroviny:
pohanka, voda, máslo

Přidat fotografie receptu