Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí v žampiónech s brokolicí

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaB1

Snadný

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 100 min

100 min (100 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 587 kJ /
618 kcal
Bílkoviny60,48 g
Tuky27,56 g
Vláknina23,32 g
Cholesterol 94 mg
Sodík 211 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy21,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova. Krok 2: Přidáme maso nakrájené na menší kousky, zamícháme a přiklopíme poklicí. Po vydušení vlastní šťávy maso osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Za občasného zamíchání a podlévání udusíme maso téměř do měkka. Krok 3: Poté přidáme žampióny nakrájené na menší kousky a dusíme ještě asi 15 minut. Přidáme na malé kousky rozebranou brokolici a mrkev nastrouhanou na hrubo. Zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme, dochutíme solí a odstavíme. Příloha dle vlastního výběru.

Zveřejněno 23. 7. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí v žampiónech s brokolicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DZBy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí v žampiónech s brokolicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DZBy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Co dodat? Je to skvelé:-K

Právě jsem si pochutnala na tomhle výborném jídle, bodík už letí:-p:-p:-p

Moc šikovnej receptík akorát pro dva bez nutnosti shánění specielních ingrendiencí. LÍBÍ SE MI .+bodík 1

Suroviny:
přední hovězí, olej slunečnicový, cibule, žampióny, brokolice, mrkev, sůl, pepř mletý, mouka hladká

Přidat fotografie receptu