Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opečený lunchmeat s brambory

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme a necháme vařit v osolené vodě s trochou kmínu. Konzervu lunchmeatu otevřeme z obou stran a obsah vytlačíme. Krok 2: Nakrájíme na cca 3 kusy. Obalíme v hladké mouce a osmažíme z obou stran na pánvičce.

Zveřejněno 28. 7. 2013

Poznámka autora cekrops

Je to takový nenáročný oběd pro letní dny. A dobrá je k tomu i tatarka!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opečený lunchmeat s brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gD1G

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opečený lunchmeat s brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gD1G

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

No já jsem za tento recept ráda, protože už z dětství si pamatuji, že se luncheon meat smažil, ale po vyklopení čehosi z konzervy, jsem se musela přesvědčit, že se nemýlím. Bohužel mám obavy, že ten můj osmažit nepůjde...

cekrops: nemáš se za co omlouvat, je to o vaření ne o vymýšlení těch nejsložitějších variant se spoustou ingrediencí, který ani normálně neseženeš ;-);-);-)
Jediný problém: jak dnes sehnat dobrý lunchmeat

No , je to opravdu jednoduché.... Asi jsem to sem opravdu dávat neměl... Tak se všem omlouvám !

cekrops: ještě to vylepším. Místo 20 minut vaření brambory ji stačí nakrájet, dát do misky, tu zakrýt jinou miskou o něco menší aby kondenzace tkla do spodní misky a na 5 minut na plný výkon do mikrovlnky.
Brambora je lepší, nerozmočená a hlavně rychlá!:-)

karolina1: mimochodem, najdi si tyto recepty ve vyhledavači, už tu jsou a v několika zajímavých variantách;-);-)

tejajka-nemyslim ze toto je recept,ved obalit a vysmazit kde co dokaze uz aj najvacsi zaciatocnik ci? ved to by som mohla davat recept za receptom-obalena cuketa,karfiol,pecienka,ryby hriby atd.atd.

Vaše jméno: 29. 7. 2013 14:53
teraz neviem či je ten steak Well done alebo úplne Bloody rare
@badak to neni pre skautov to je pre ústav pamäti národa........

badak: ale tu sa netvorí kulinársky receptár. Je to kuchársky web, kde sú recepty rôzneho druhu, aj jednoduché, aj pre začínajúcich...;-)

Pokud to mělo být jako fór, beru. Pokud to je míněno opravdu jako recept, tak je to spíše pro skautský tábor a ne pro kulinářský receptář...

karolina1: Karolínka, nemáš tu ani jeden recept, pridaj aj ty niečo, nech máme aj my čo kritizovať...;-)

cekrops-teda vymyslenie tohto receptu ti muselo dat poriadne zabrat a co uz jeho realizacia.:-O

Cekrops- normální jídlo,který každý zná:-) Tak já prsku na pánvičku vajíčka a taky to sem vložím pod názvem-míchaná vajíčka;-) Myslím,že tohle do receptů nepatří,spíš mě to pobavilo.........:-D

Babička mne učila, že nejlépe se luncheon krájí tak, že se vždy kousek vytlačí (samozřejmě konzerva z obou stran bez víka) a nůž vedeme po konzervě. Pak lze udělat všechny plátky rovné a podle možností stejně silné.
Dnešní lanšmíty jsou pochybené kvality, snad je ten "čínský" z hamé se dá jíst (nebo některý zahraniční, co obsahuje maso).

Prozradím tím tajemství - vše jsem snědl sám :-8

Teda ty jíš jak vrabeček,na to, že jsi chlap, jen dva brambůrky.;-)

Tématické fráze:
lunchmeat recepty, lunchmeat, lunchmeat recept, recepty z lunchmeatu, lunch meat recepty, lunch meat, lunchmeat s bramborem, recepty lunchmeat, recept na lunchmeat, jak udelat lunchmeat, opečený luncheon, luncheon meat recept, jidlo z lunchmeatu, recepty na jídla z lunchmeatu, lanchmeat, luncheon meat recepty, recepty z lunchmitu, recept lunchmeat, smažený lunchmeat, opečený luncheon meat s bramborem

Suroviny:
lunchmeat, brambory rané, mouka hladká, sůl, kmín celý

Přidat fotografie receptu