Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrový mišmaš

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 873 kJ /
687 kcal
Bílkoviny100,03 g
Tuky14,34 g
Vláknina4,32 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 501 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy37,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do kastrolu nebo na pánev dáme olej a na něm zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata a papriku a chvilku podusíme. Okořeníme mletou paprikou a vložíme kousky jater, osmahneme, produsíme a dochutíme.

Zveřejněno 17. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrový mišmaš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R10

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrový mišmaš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R10

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Dnes jsem dělala k obědu z vepřových jater:-*jen jsem trošku přehodila postup-papriku a rajčátka jsem dala 5 minut před dokončením,aby bylo poznat,co to je:-))Obyčejné rajče jsem neměla,bylo 7ks cherry.Za príma recept děkuji:-p+5:yes:a foto posílám:-)

Pavel Janovský 24. 7. 2009 12:50
Velmi rychlý a jednoduchý a hodně moc dobrý:yes::-p

no....dalo sa. chvilu som tomu nedoverovala, lebo sa mi to podobalo na leco s pecienkou, co je sice jedle, ale take...divne...ale potom sa to poprepajalo a nakoniec vznikol vcelu prijemny pokrm...mozem povedat, ze z tych pecienkovych experimentov sa mi tato verzia paci zatial najviac, aj ked som stale z tej chuti, ala bulharsko, trosku zmatena. no a pridala som tam ako mi kazalo cervenu papriku a z vlastnej iniciativy cervene tekute korenie...a musim prist, ktora z tychto chuti tam bola akokeby naviac. no a co sa tyka ryze...dnes mi islo...pridala som safran a slovensky safran, nie je to co nemecky:-8nemeckeho stacilo kludne o polovicu menej, farbi ako besny a tak mam ryzu zltu ako keby som tam vsypala curcumu...no co uz:-//
takze skratim to uz...celkom zasluzene +

Já bych tam snad ještě přidala trochu čili papriček a byl byla by to játra pirát! K tomu opečené brambory a mňam!:yes:

hmmm,to je zajímavé.zítra to vyzkouším:-p:yes:

Tématické fráze:
játrový dort, játrový nákyp, mis mas, recepty z jater, kuřeci mišmaš, farbi.cz, slovensky játra, játrový salám, recept z jater, jehněčí játra po bulharsku, kureci jatrovka, recept miš maš, recepty hovězí játra na leču, recept jatrovka, veprove nudlicky po zbojnicku, recept jehněčí játra, recept na hovězí játra, játra po slovensky, dort farbi, játra slovensky

Suroviny:
játra vepřová, olej, cibule, rajče, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, vegeta

Přidat fotografie receptu