Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Takešiho guláš

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 078 kJ /
1 214 kcal
Bílkoviny179,70 g
Tuky28,18 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 461 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy52,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na větší kousky a smícháme s kořením - omáčkou Teriyaki, Worcestr, Sójovka, Tabasco, koření Čína, sůl, sezamová semínka a necháme hodinku odležet(vše přiměřeně). Krok 2: Mezitím osmahneme cibulku na trošce sádla. Krok 3: Poté vložíme naložené maso a necháme ho zatáhnout. Krok 4: Posypeme troškou koření na guláš + kari + česnek (3 stroužky). Přilijeme vodu a přidáme papriky (červené, oranžové, zelené). Dusíme dalších cca 15 minut. Krok 5: Promícháme a můžeme znovu přisypat trošku sezamových semínek. Dále dusíme pod pokličkou cca 1 hodinu. Krok 6: Potom přidáme tři pálivé papričky. Dusíme další cca 1 hodinu. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 6. 8. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Takešiho guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RXgq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Takešiho guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RXgq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Jarka D. 3. 3. 2014 20:10
:-((Ano, všeho smírou, ale i vaření:-!Buď neznáte hodiny, nebo je nemáte:-D Za dvě hodiny dušení paprik, Vám zůstanou jen slupky, ono je dost i na to maso přes dvě hodiny:-//. Jinak recept může být dobrý, ale pozor na dobu dušení zeleniny:-!

To jo. Ale - všeho z mírou ! :-)

pikantní až pálivé já múžu:-p;-):yes::yes:

Tématické fráze:
guláš tří barev, koření na čínu recept, recept gulas tri barev, gulas s tabascem, vepřový guláš tabasco, recept na čínu švejžužu, gulas veprovy sojivka

Suroviny:
maso vepřové, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá zelená, rýže tří barev, koření, sůl, semínka sezamová, sádlo, cibule, česnek

Přidat fotografie receptu