Suroviny
Porce: 24 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 379 kJ / 3 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,08 g |
Tuky | 240,86 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 2,09 g |
Sodík | 851 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 212,70 g |
Postup přípravy
6 vajec (žloutky oddělíme od bílků), 120 g cukru, 2PL kakaa dosypeme do 120 g polohrubou moukou. Krok 2: Ušleháme bílky s polovinou cukru, žloutky šleháme 4 minuty s druhou polovinou, pak zlehka vmícháme střídavě bílky a mouku s kakaem. Pečeme asi 18 minut při 180°C. Po zchladnutí poklademe kompotovanými broskvemi nakrájenými na měsíčky (asi 2 půlky broskví si ponecháme do krému). Krok 3: KRÉM:
250 g tvarohu, 500 ml šlehačky, 2 vanilkové cukry, 2PL moučkového cukru, želatinový ztužovač Dr. Oetker. Krok 4: Ušleháme šlehačku s cukrem, pak vmícháme rozmíchaný tvaroh a podle návodu připravený želatinový ztužovač Dr. Oetker. 2/3 hmoty nalijeme na broskve, do zbylé třetiny vmícháme rozmixované broskve, které jsme si odložili stranou. Navrstvíme na světlý krém a necháme ztuhnout v lednici, nejlépe přes noc. Krok 5: Po ztuhnutí ušlehat 1 Ramu cremefine na šlehání s 1 vanilkovým cukrem, část si necháme na ozdobení, zbytek natřeme na řezy, ozdobíme vidličkou nebo, máme-li, cukrářskou kartou a zbylou šlehačkou.
Zveřejněno 20. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EyxN
Moje poznámka
Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EyxN
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 15 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 19 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 1 minutou
Kapustový prejt
magdalenka před 55 minutami
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 3 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 10 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 13 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 13 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 15 hodinami
Tématické fráze:
tvarohovo broskvové řezy,
broskvové řezy,
recept na řezy s broskvemi a tvarohem,
tvarohove rezy,
rezy s tvarohem,
tvarohovo broskvové řezy-recept,
broskvové krémové řezy,
tvarohove rezy s broskvemi,
řezy s tvarohem a broskvemi,
tvaroh se slehackou,
řezy s broskvemi a tvarohem,
tvarohovo-broskové řezy,
broskvový řez,
želatinové řezy,
tvarohový řez se šlehačkou,
tvarohovo-broskové řezy,
tvarohové řezy se šlehačkou,
tvarohové řezy recept,
šlehačkové řezy,
tvarohový řez s broskvemi
Suroviny:
kompot broskvový,
cukr krupice,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
kakao,
mouka polohrubá,
ztužovač želatinový,
šlehačka,
tvaroh,
vejce
Komentáře (7)