Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčkový hrnec se šalvějí

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Tom Beyk Tom Beyk

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 5 - 6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 081 kJ /
5 516 kcal
Bílkoviny198,85 g
Tuky375,60 g
Vláknina57,37 g
Cholesterol 522 mg
Sodík 7,18 g
Sůl17,50 g
Sacharidy309,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na slanině a sádle zpěníme cibuli, poklademe na větší kousky pokrájeným bůčkem a asi 1/2 hodinky restujeme. Krok 2: Mezi tím vyčistíme papriky, nakrájíme na půlky, brambory taktéž, rajčata na čtvrtky, šalotku na 2cm kousky, stroužky jen rozmačknem nožem. Krok 3: Potom maso okořeníme, přidáme šalvěj a veškerou zeleninu mimo rajčat. Krok 4: Dusíme pod pokličkou a promícháváme asi 15 minut, poté přidáme rajčata a dusíme do změknutí brambor. Případně zahustíme šťávu 1PL hotové jíšky.

Zveřejněno 3. 9. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčkový hrnec se šalvějí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7MY8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčkový hrnec se šalvějí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7MY8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

;-) Moc pěknej hrnec. :-p Akorát bych vyměnila bůček za krkovičku :yes::yes:

dobrý:yes::yes::yes:

:-Oa já tlačím do hlavy cuketu:-DHned bych vyměnila;-)mňam:-p:yes::-K

Až na tu " jížku" bych to brala, ty bejku:-D:yes:

Hmm, Mńáám!!!:-p

Tak to to určitě prubnu:-p.

Tématické fráze:
bučkový gulaš

Suroviny:
bůček, slanina, sádlo, brambory rané, paprika čerstvá bílá, rajče, cibule šalotka, česnek, cibule, sůl, vegeta, kmín celý, pepř, šalvěj

Přidat fotografie receptu