Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas na víně

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Semy.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 173 kJ /
1 714 kcal
Bílkoviny18,01 g
Tuky127,01 g
Vláknina18,57 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,49 g
Sůl6,10 g
Sacharidy100,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do zapékacích misek vložíme alobal, dostatečně velký, aby se pak do toho zabalilo celé jídlo, případně použije pekáč a dáme dva alobaly vedle sebe. Krok 2: Na pánvi opečeme v olivovém oleji zprudka rybu, kterou jsme posypali kořením na ryby. Vložíme jí na dno alobalu. Ve zbytku oleje osmahneme cibuli nakrájenou podélně na půl kolečka a mrkev nakrájenou na malá kolečka. Krok 3: Opražené vložíme navrch ryby a posypeme nakrájenou slaninou. Rajčata nakrájíme na osminky a poklademe jimi vrch. Celé přelijeme vínem. Krok 4: Brambory uvařené ve šlupce (cca 30 minut) oloupeme a nakrájíme na kousky, kterými zakryjeme celou plochu. Posypeme kořením. Celé zabalíme do alobalu a dáme péci cca 20 minut.

Zveřejněno 19. 1. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDWW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDWW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

dnes jsme večeřeli právě podle Vašeho receptu - a bylo to úžasný :yes:
i přes ty brambory lehoučké, ale ne hladové
díky!!!

Tématické fráze:
pangasius na víně, halogenový varný hrnec recepty, ryba na vine, pangeas, halogenový varný hrnec, pangas, pangeas recepty, recepty halogenový hrnec, halogenový hrnec recepty, pangeas recept, pangasius recepty, pangas velký, ryba pangeas, recepty pangeas, recepty halogenový varný hrnec, pangasius na červeném víně, ryby na vine, pangas recept, úžasné zapečené brambory se špenátem, recepty na halogenový varný hrnec

Suroviny:
olej olivový, pangasius, cibule, mrkev, rajče, slanina, brambory, víno, koření na ryby

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu