Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní květák

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

evosheek evosheek

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie567 kJ /
135 kcal
Bílkoviny4,17 g
Tuky0,58 g
Vláknina15,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,37 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi wok rozpalte rýžový olej a opražte červenou cibuli a česnek po dobu 1 minuty. Krok 2: Přidejte sójovou omáčku a rajčata, a duste další 3 minuty. Přidejte cibuli, citronovou šťávu, a jarní cibulku. Snižte teplotu a duste, dokud zelenina nezměkne. Přidejte květák a ještě prohřejte.

Zveřejněno 4. 9. 2013

Poznámka autora evosheek

Tento recept pochází z Vietnamu a je modifikován na českou kuchyni. Přeji dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní květák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mk8E

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní květák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mk8E

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

:yes::yes::-p:-p

Přidávám odkaz na rýžový olej. Určitě koupíte ve Zdravé výživě, já ho koupila v akci v Kauflandu, ale nejsem si jistá, zda je ve stálé nabídce

http://www.zdrave-oleje.cz/641-ryzovy-olej-suriny-...

Tématické fráze:
pikantní květák, zelený květák recepty, květák recepty, recept květák, květák na pánvi, květák z pánve, recept na pikantní květák, květak pikantni, recepty kvetak, videorecepty květák, květák rajcatova stává, zelený květák na na pánvi, zelený kvetak na panvi, pečený květák pikatní, květák recepty pikantní, pikanntni kvetak, gratinovaný květák, květák s červenou cibuli, květák s sójovou omáčkou, kvetak

Suroviny:
cibule červená, česnek, omáčka sojová, rajče loupané, květák, cibule, šťáva citronová, cibulka jarní, petrželka, olej rýžový

Přidat fotografie receptu