Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na tymiánu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Jarca87 Jarca87

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 188 kJ /
1 001 kcal
Bílkoviny85,43 g
Tuky50,31 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 231 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy33,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostičky. Krok 2: Na oleji zpěníme cibulku a krátce ji podusíme. Krok 3: Přidáme maso a opékáme ze všech stran. Přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, vše zalijeme bílým vínem a dusíme maso do měkka. Krok 4: Dochutíme solí, pepřem. Je-li omáčka příliš řídká, můžeme ji lehce zahustit moukou. Podáváme z rýží, aby to mělo aromatickou vůni přidáme nasekané bylinky dle chuti.

Zveřejněno 20. 1. 2009

Poznámka autorky Jarca87

Pokud nemáte doma bílé víno nevadí dejte místo něj vodu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yPB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yPB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Rozhraní!

Jarčo, o rozhaní jsi psala ty, tady na ten recept a taky jsem na to koukala, jak puk, vůbec nevím, o čem to jako je:-Ohttp://www.toprecepty.cz/recept/3555-cibulova-marm...

Jarčo, já vůbec netuším, co je to "rozhraní" a o ničem takovém jsem nikde nepsala. :-D Že Ty máš popletené nicky ?:-D;-)

Všichni dobře vidíte jen jsem se pak dívala na další recept o zvěřině a napsala jsem to tam.Omlouvám se Vám.Jen mě naštvalo jak napsala hanny v mém jinačím receptu o rozhraní,myslím si že je hezké když tu někdo dá recept a nemůže to být jak ten druhý chce,inspiruje ostatní ale někdy tady čtu takové hnusné odpovědi,proč?:-//

Jarco87 budeme moc rádi, když se budeš vyjadřovat malinko jinak. Hanny tě rozhodně nechtěla nijak napadat, když se zeptala na tu zvěřinu a zeptala se slušně, nebo ani já nevidím?:-O

Jarco, děkuji, že jsi tu poznámku o zvěřině smazala. No, víš o brýlích začínám přemýšlet, ale slepá nejsem. Nejdřív prosím mysli a pak teprve piš, ať tu nemáme nesmysly. Jinak všechno dobrý, jo ? :-):-);-)

:-Ojehněčí a zvěřina:-?nějak tomu nerozumím...:-8

Chytrá hanny ty jsi nějaká chytrá,nebo spíš slepá?????:-))

Žádnou zvěřinu nikde nevidím. :-O Není to nějaký jiný recept ?;-)

Tématické fráze:
jehněčí plec, jehněčí plec recept, jehněčí plec recepty, maso na tymiánu, jehněčí s rýží recept, jehněčí recept, jehněči, recept na jehněčí plec, mail hanny.com loc:cz, jehněčí na timiánu, zvěřina na tymiánu, jehněčí plece, jehněčí plec s rýží, jehněčí maso recepty, recepty jehněči plec, jehněcí natymianu, vareni jehneci plec, jehněčí plec, recept jehněčí plec, tymián recept

Suroviny:
plec vepřová, cibule, olej, česnek, protlak rajčatový, víno bílé, bobkový list, tymián, pepř, mouka hladká

Přidat fotografie receptu