Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Variace na segedínske zelí

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 909 kJ /
934 kcal
Bílkoviny17,81 g
Tuky63,84 g
Vláknina27,35 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,20 g
Sacharidy60,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z kuřecích stehen obereme maso a nakrájíme ho na hrubé kousky. Krok 2: Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji dozlatova společně s kmínem, přidáme sladkou papriku, krátce zpěníme a zalijeme vodou, přidáme maso a kysané zelí, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a povaříme cca 15-20 minut. Krok 3: Na závěr zjemníme smetanou a krátce provaříme. Podáváme nejlépe s chlebem.

Zveřejněno 17. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na segedínske zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5LZ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Variace na segedínske zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5LZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Zdravím všechny,
já osobně si myslím,že kdyby jsme všichni měli dělat recepty podle toho jak mají být,tak žádné nové recepty tu nebudou a tyhle stránky by byly zbytečné.Je třeba aby jsme experimentovali s různýmy chuťemi a základ by byl stéjný.Někdy příjdem na super jídlo a to třeba jem omylem a pak už to děláme pořád a pokud to chutná nám samým a těm nejbližším,tak proč se nepochlubit;-)

:no::no: hrůza hrůz

Takhle hnusnou fotku jsem dlouho neviděl. Příště raději bez fota, matlo... ;-( :no:

Jirina.Babicova: výtvory Jany mi přijdou úplně v pořádku, obzvláště s porovnáním tohoto úchvatného rádoby segedínu :)

Jana Remkova: No zrovna vy tomu určitě tak rozumíte :D :D Podívejte se na ty svoje výtvory a pak někoho suďte :D :D

tak já nechci být jedovatá, jistě to jídlo bude velmi dobré,ale hrouda zelí v omáčce, s kuřecím masem a chlebem????? :-O podle fotky se to segedinu pouze dalece podobá, alespon jak ho znám já od rodičů a jak ho dělám. podle mě do segedinu patří vepřové popř. hovězí a houskový knedlík. ale nevadí, jak říkám i tohle může být dobré. jak se říká PROTI GUSTU ...... :-K

Monča: Proč ne segedín s chlebem, tedy myslím "pravý" segedín z vepřového masa? Dost bych se divila, že by Maďaři dělali ke guláši české kynuté knedlíky! :-O https://cs.wikipedia.org/wiki/Seged%C3%ADnsk%C3%BD...

Nejlepší :-)) tohle jídlo doma všichni naprosto zbožňujeme :yes:

Poslední dobou už se nemotám do ničeho,ale tady se musím zastat Joyss:-).Když se kouknete na druhou fotku,zjistíte,že v jídle je všechno,co je napsané v rcp. a to je podle mě nejdůležitější;-).A podle oranžového zabarvení i na chlebu,to spíš vidím na špatné osvícení při focení,nic jiné v tom nevidím-toť vše:-).

koukám na :-( to ze všech stran, segedín mi to připomíná, foto je sice trochu tmavší, ale nevidím na tom nic závadného

:-((:no:

Jano R, souhlasím s Vámi,vypadá to hrozně:-((

Snad se na mne nikdo nebude zlobit, ale tahle fotka má k segedinu fakt daleko:-//:no:

Tématické fráze:
segedín, segedyn, segedín recept, kuřecí segedín, recept segedín, nejlepší segedín, sedegin, recept na segedin, segetin, segenin, segetýn, cuketový segedín, recepty segedin, segedín z kuřecího masa, zdravý segedin, segedin z cukety, kančí segedín, segedyn recept, drůbeží segedín, segedin recepty

Suroviny:
stehno kuřecí uzené, cibule, kmín celý, paprika sušená sladká, voda, zelí kysané, smetana ke šlehání, olej, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu