Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těsto na pizzu

Hodnocení receptu je 3,6 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danisqua

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 735 kJ /
893 kcal
Bílkoviny26,00 g
Tuky20,70 g
Vláknina7,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy146,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience smícháme dohromady a pak těsto vyválíme.

Zveřejněno 8. 9. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těsto na pizzu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nl9E

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těsto na pizzu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nl9E

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Jitkas:jo nechávám ho kynout. Já napsala jen poměry surovin :-). Z vody, cukru a kvasnic nechám vzejít kvásek, který přidám k mouce se solí, vypracuju těsto a nechám kynout aspoň hodinu. Občas těsto promíchám. Pak ho vyválím na plech potřený olejem, potřu kečupem a přidám vše ostatní (šunku, zeleninu,sýr,.... koření na pizzu. A upeču v troubě na cca 180°C. Tak to dělávám já :-p

Irule: To testo nenechate ani trochu vykynout?

já mám poměry takto: 30dkg hl.mouky, 2dkg kvasnic, 1,5dcl vody, 1 lžička cukru, 1 lžička soli. A je výborná a není cítit kvasnicemi ;-)

Na 200gr mouky 20g drozdi? Nevim, ale to testo musi byt strasne citit kvasnicemi. Postup popsany Rebekou mi prijde mnohem logistejsi.

:yes:, dělávám stejně, posílám foto ;-). Máme ji moc rádi :-p:-p

des jsem upekla a výborná:yes:

je to vinikajicí :yes:

Dnes ( resp. včera večer ) jsem dělala, a to tak, že do trochy vlažné vody jsem rozdrobila 1/4 kostky droždí, přidala dvě lžičky oliváče, sůl, 250 g hladké mouky, a vody pak přidala tolik, aby vzniklo vláčné těsto... to jsem pak nechala přes noc v ledniciv mikrotenu a dnes pizzu upekla;-)
tahle dávka je na jeden plech
posílám 1. bod a obrázek;-)

No já nevím on každý píše těsto z pizzerie.Těsto se musí vypracovat nesmí se lepit, poté dělají se bochánky a kvalitní a dobrá pizzerie dělá těsto večer a přes moc je v lednici aby uzrálo. Navíc ten poměr mouka kvasnice je úděsný. Na 1kg mouky 10 dkg kvasnic. Takový poměr se nedává ani do vánoček což je těžké tukové těsto.Třeba nemám pravdu ale recept mi přijde nevěrohodný.:-((

No, chtělo by to doupravit.;-)

Danisquo, nevím, nevím, ale ten recept je docela odbytý, nejsou tam základní věci, zda těsto kyne, když je tam droždí, jak dlouho, všechno jenom smíchat je taky divný termín, na kolik péct, jak dlouho....atd. Uvědom si, že sem chodí také začínající kuchařinky a těm to teda nic neřekne. Lepší je dávat receptů méně, ale více se jim věnovat:-! Není to žádná špatná výtka a ber to, jako radu pro další recepty;-) a až si tento doplníš, dám ti boda.:-D

Recept vypadá dobře, ale nevím, jestli se těsto dá vykynout nebo se rovnou vyválí. Dávám bodíky:-p

Tématické fráze:
testo na pizzu recept, recept na těsto na pizzu, recept pizza těsto, těsto na pizzu, vláčné těsto na pizzu, těsto na pizzu jako z pizzerie, těsto na pizzu bez kvasnic, recept na pizza těsto, pizza bez kvasnic, recepty těsto na pizzu, těsto na pizzu do lednice, těsto na pizzu přes noc, vláčná pizza, recept těsto na pizzu, vláčné těsto na pizza, těsto na pizu recept, pizza testo do lednice, recept na pizzu, vláčná pizza recept, pizza těsto z lednice

Suroviny:
mouka hladká, droždí, sůl, olej, voda

Přidat fotografie receptu