Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 210 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 1,74 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí stehna na rajčatech podle Dity P.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rplK
Moje poznámka
Krůtí stehna na rajčatech podle Dity P.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rplK
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 14 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 16 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
káťa před 8 minutami
Jedničkové rybí filé
cookamater před 10 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Markeeta před 2 hodinami
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 9 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 11 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 12 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 12 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 13 hodinami
Tématické fráze:
deník dity p. recepty,
recepty dity p.,
dita pecháčková recepty,
dita p,
dita p. recepty,
recepty dita pecháčková,
deník dity p recepty,
recepty dity pecháčkové,
dita p recepty,
recepty dity p,
sekaná podle dity p.,
recepty dita pecháčková sekaná,
krutí stehna,
recepty dity p. sekaná,
kuchařka dity p recepty,
sekaná dity pecháčkové,
dita pecháčková recepty sekaná,
dita pecháčková,
krůtí stehno,
recepty od dity
Suroviny:
stehno krůtí,
cibule šalotka,
česnek,
rajče,
vývar kuřecí,
bobkový list,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový
Komentáře (17)