Dita P. a neobyčejně obyčejné příběhy, ve kterých se vaří
Takové ty obyčejné příběhy neobyčejně prozářené sluncem a zjemněné něhou matky, manželky, kamarádky. Dita Pecháčková si svým televizním pořadem Deník Dity P. získala nejen mnoho fanoušků, ale i kritiků. Když ale odmyslíme to všechno okolo, má Dita P. z kulinářského hlediska co nabídnout. I proto vydala už tři dobře prodávané kuchařky. V poslední době se zaměřuje hlavně na psaní receptů pro děti - barevně a vzhledem k jejímu mateřství také velmi autenticky slovem i obrazem podaných .
Dita Pecháčková každopádně není pouze výbornou kuchařkou, ale i šikovnou obchodnicí a designerkou. Její porcelánové sady, zastěry a brože pozvednou vaření i stolování o stupeň výš. Když se jídlo z kvalitních lokálních surovin podá na kvalitním porcelánu, takový oběd se stane sváteční záležitostí. Dita P. to dobře ví.
Související články
Alternativy k těmto receptům
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 17 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Ochutnejte clafoutis: Francouzský třešňový moučník vypadá jako pudink a peče se schválně s peckami
Svátky slavných: Vítězka MasterChefa Besky peče cukroví pro celou rodinu. K večeři bych si ale nejraději dala deset řízků, říká
Svěží larb salát je ideální pokrm i pro masožrouty. Kromě mletého masa a zeleniny do něj patří i jedna neobvyklá omáčka