Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské brambory se sójou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 946 kJ /
2 616 kcal
Bílkoviny149,72 g
Tuky84,24 g
Vláknina78,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 533 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy275,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvarené zemiaky ošúpeme a narežeme na kolieska. Vajíčka nakrájame tiež na kolieska. Do vymasteného pekáčika uložíme polovicu zemiakov, osolíme, okoreníme. Na ne rozložíme sóju, jemne osolíme. Krok 2: Poukladáme plátky vajíčok a prikryjeme zvyškom zemiakov. Opäť osolíme a okoreníme. Prikryté pečieme v rúre asi 30 minút. Potom zemiaky odkryjeme, polejeme smotanou a dopečieme.

Zveřejněno 14. 9. 2013

Poznámka autorky tejaja

Varenie sóje : Sóju namočíme do vody na minimálne 12 hodín, najlepšie na cca 20 hodín. Potom sóju uvaríme, v tlakovom hrnci 40 minút. Pozor, nevariť viac, sója sa nerozvarí, ale naspäť stvrdne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Francouzské brambory se sójou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QXxL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Francouzské brambory se sójou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QXxL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zapečené brambory se sojou, brambory se sojou, recepty se sojou, soja recepty, francouzské brambory recept, francouzské brambory, zapékané brambory se sojou, sója recept, zapekane bambory ze sojou, zapecene bramborycse sojou, franzouzske brambory, soja brambory recept, recept se sojou, brambory zapečené se sójou, zapečene brambory se sojou recept, brambory zapecene ze soji

Suroviny:
brambory, vejce, soja, smetana zakysaná, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu