Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní "tataráček"

Sýrový tatarák oceníte nejlépe na dozlatova opečené topince. Navíc vás postaví na nohy. Tajemství správné chuti spočívá ve výběru koření a způsobu dochucení, proto si směs si namíchejte podle svého.

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie585 kJ /
140 kcal
Bílkoviny2,23 g
Tuky5,02 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 446 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy19,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sýry nahrubo nastrouháme, přidáme k nim cibuli nakrájenou najemno. Krok 2: Vmícháme kečup, hořčici, worcester, pepř, chilli vločky a pivo, osolíme podle chuti.
Můžeme nechat odležet v lednici, ale není nutné. Krok 3: Podáváme s opečeným pečivem, nejlépe potřeným bylinkovým máslem s česnekem.

TIP: Jak snadno upéct topinky. Jde to i bez tuku

Zveřejněno 15. 9. 2013

Poznámka autorky 1974andrea

Tuto lahůdku jsme včera ochutnali jako předkrm v Zámeckém pivovaru Chyše.

Moc nám to chutnalo a snad bude i vám :-)

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní "tataráček"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jBjR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní "tataráček"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jBjR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (33)

Děláme několikrát do roka a chutná celé rodině

Připravujeme si ho doma několikrát do roka a chutná celé rodině 👌

Ano, přesně, jak tu někdo psal, též jsme před více než rokem ochutnali v zámeckém pivovaru v Chýších, a takovou dobrotu už jsme dlouho neokusili, takže mohu vřele doporučit. A zítra, resp. dnes budu dělat sv. Silvestrovi, nechť se poměje.:yes:

varilamyskakasicku:, ivulinka:, E-li-s: Díky moc za komentíky:-K

mňáááám...držím 10 denní detox a takové dobroty mi sem dáváte!!!!:-D:-D:-D:-D

1974andrea: Andri, i já se řadím ke smraďochům:-D, moc bych si pochutnala:yes:

Moc vábivý recept, pivko mám, sýry taky, ještě se vyhrabat ze střevní virózy, pak vyzkouším:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes:

Všem příznivcům " smraďochů" děkuji:-K:-D

Tak teda je:-! To vyzkouším :yes::yes::-K:-p

Andrejko, doma je dosti často žádán tatarák z lososa, ale tento udělám též, určitě si pochutnáme. Použiji na to limburger, ten mám ve velké oblibě :-p;-):-K :yes:+14

Takéto niečo by mi chutilo, určite je to skvelá vec. :yes:

jitule: Ty recepty NEJSOU stejné a už dejte pokoj :-//:no:

Tisknu:yes:a hned jak koupím ingredience vyzkouším...už teď slintám.jen škoda,že jsem nenakoupila odpoledne,recept jsem dolétl až teď...nevímproč mně ty nejlepší recepty chodí tak pozdě

jitule:Nevím, kde pramení Váš problém, ale já jsem zdroj, odkud recept pochází, uvedla, takže já problém nemám;-)

1974andrea: Někdo umi a někdo kopíruje a pak se prsatí:-8

Tématické fráze:
tatarák z pivního sýra, tataráček z pivního sýra, tatarak z pivního syru, tatarák z pivního sýra recept, sýrový tatarák top recepty, sýrový tatarák, tatarák recept, tatarák ze sýra, tatarak s pivniho syra, tataráček z pivního sýru, pivní sýr recept, pivní smraďoch, tatarak u pivního dyra, sýrový tataráček, tataráček, pivní sýrový tatarák, tatarák ze sýrů, tataráček ze sýra, tataracek ze sýrů, cibuláčkový tataráček

Suroviny:
sýr romadůžek, cibule, kečup sladký, hořčice, omáčka worcesterová, pivo světlé, vločky chilli, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu