Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 017 kJ / 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,52 g |
| Tuky | 11,62 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 332 mg |
| Sodík | 962 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 4,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Šunku + korbáčiky nakrájíme na kousky a prolisujeme lisem na česnek (chce to mít čas a trpělivost).
Krok 2: Do takto vzniklé velejemné hmoty přidáme vajíčko a česnek (taktéž prolisovaný). Trošku osolíme a opepříme. Přidáme ještě trošku sušené pažitky a petrželky (čerstvé jsou samozřejmě lepší).
Krok 3: Pořádně směs promícháme.
Krok 4: Krajíce chleba namažeme máslem (trošku i zespod) a potřeme kečupem.
Krok 5: Směs přiměřeně namažeme na krajíce chleba a dáme zapéct na cca 20 minut při 190°C.
Zveřejněno 21. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tousty z Brna 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXqq
Moje poznámka
Tousty z Brna 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXqq
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 6 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 6 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 6 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 7 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 8 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 8 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit tousty,
babicovi dobroty z 21.9.2013,
jak pripravit toust,
babicovi dobroty ze dne21.9.2013.,
babicovi recepty archiv21.9.2013,
jak připravit na tousty,
babicovy recepty ze dne 21.9.2013,
jak pripravit toasty,
babicovi recepty 21.9.2013,
čerstvé tousty,
tousty,
tousty recepty,
chleba z brna,
originální toust,
originální recepty na toasty,
stary lis,
tousty ruské ořechy,
lisovač vařených brambor,
mlýnek na korbačiky,
korbaciky z popovic
Suroviny:
šunka,
sýr korbáčiky uzené,
vejce,
kečup sladký,
česnek,
sůl,
pepř,
pažitka,
petržel
Komentáře (12)