Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 945 kJ / 1 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,48 g |
Tuky | 127,70 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 2,80 g |
Sodík | 368 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 24,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z kuřecích jater s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gy4Y
Moje poznámka
Paštika z kuřecích jater s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gy4Y
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 6 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 20 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneky Pizza
jakub@V před 45 minutami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 49 minutami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 1 hodinou
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 2 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 3 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 4 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 4 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 7 hodinami
Tématické fráze:
domácí paštika s kuřecích jater,
pastika z kurecich jater,
kuřecí paštika,
jemná kuřecí paštika,
paštika z kuřecích jater recept,
kuřecí játra,
recept na kuřecí játrovou paštiku,
videorecept paštika z kuřecích jater,
zapečená paštika z kuřecích jater,
kuřecí paštika na červeném víně,
dobrá a rychlá paštika,
játrová paštika videorecept,
pastika zapecena s brusinka,
recept paštika z kuřecích jater,
paštika z kuřecích jater víno,
videorecpty kuřecí paštika,
dort z kurecich jater,
pastika z kurecich jater a vina,
paštika z kuřecich z kuřecích jater,
pastiku kureci z kuřecích jater
Suroviny:
játra kuřecí,
máslo,
cibule,
česnek,
víno červené,
tymián sušený,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř,
brusinky
Komentáře (5)