Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nákyp z růžičkové kapusty

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Antonie123

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 735 kJ /
3 283 kcal
Bílkoviny170,52 g
Tuky172,21 g
Vláknina36,40 g
Cholesterol 934 mg
Sodík 4,25 g
Sůl9,86 g
Sacharidy244,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve si připravte těsto - mouku prosejte na vál, uprostřed kopečku vytvořte důlek, rozklepněte do něj vejce. Přidejte 100 g změklého másla a dvě lžíce studené vody. Vypracujte hladké těsto, které nechte v chladu přibližně 40 minut odpočinout. Krok 2: Růžičkovou kapustu očistěte, 8 minut vařte v osolené vodě a sceďte. Krok 3: Uzené maso nakrájejte na kostky. V pánvi rozehřejte zbylé máslo, maso na něm osmahněte. Poté maso poprašte 2 lžícemi mouky, promíchejte a zalijte mlékem. Povařte 5 minut a ochuťte muškátem, pepřem a solí. Pak vmíchejte kapustu a polovinu goudy. Krátce poduste. Krok 4: Těsto rozválejte a vyložte jím vymazanou a vysypanou formu. Přidejte směs masa a zeleniny. Zapečte v troubě při 180 °C. Asi 5 minut před dokončením nákyp posypte zbylým sýrem a dopečte. Ozdobte paprikou.

Zveřejněno 14. 10. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nákyp z růžičkové kapusty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xyKn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nákyp z růžičkové kapusty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xyKn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
růžičková kapusta recepty, kapustový nákyp z ruzickove kapusty, růžičková kapusta recept, recepty z růžičkové kapusty, kapusta recepty, recepty růžičková kapusta, jak připravit růžičkovou kapustu, recept na růžičkovou kapustu, růžičková kapusta s tuňákem, nákyp recept, recepty z kapusty, recepty kapusta ruzickova, polévka z růžičkové kapusty, růžičková kapusta, růžičková kapusta s uzeným masem, nákyp z kapusty a uzeného masa, nákyp z kapusticek, růžičkove kapustové karbanátky, jídla z růžičkové kapusty, recepty na růžičkovou kapustu

Suroviny:
ořech muškátový, sůl, pepř mletý, vejce, máslo, sýr gouda, mouka hladká, mouka hladká, maso uzené, mléko, kapusta růžičková, tuk, mouka hladká

Přidat fotografie receptu