Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bifteky z mletého masa s fazolovou přílohou

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

vybusna vybusna

Náročný

Doba přípravy 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

15 min (15 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 3 porcie

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 122 kJ /
2 419 kcal
Bílkoviny132,60 g
Tuky141,05 g
Vláknina68,50 g
Cholesterol 395 mg
Sodík 5,74 g
Sůl13,90 g
Sacharidy146,81 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ocistime cesnakove struciky. Cesnak ktory ide do fazulovej omacky nasekame. Nasekame petrzlenovu vnat. Krok 2: Ideme si urobit bifteky. K mletemu masu prelisujeme cesnak a vsetky prisady uvedene v surovinach. Vsetko poriadne premiesame do kompaktnej hmoty. Zmes nechame odpocinut v chlade. Krok 3: Medzitym si urobime omacku: cesnak, stiplavu papricku, cibulu ocistime a nasekame na drobno. Oravsku slaninu nakrajame na drobne kocky. Na dvoch lyziciach oleja oprazime cibulu, cesnak a stiplavu papricku. Pridame zosklovatiet slaninu. Krok 4: Tento zaklad osolime, posypeme cayenskym korenim a pridame paradajkove kusky z plechovky. Pokial mate makke dozrete letne paradajky, tak pouzite cerstve, kupene teraz vobec nedoporucujem. Zrele paradajky najprv ponorte na par minut do vriacej vody, ochladte a osupte. Nakrajajte na drobne kocky. Krok 5: Ak pouzijeme cerstve paradajky, tak tento zaklad duste kym sa paradajky trochu nerozvaria a nezmaknu. Ak pouzivame paradajky z plechovky, tak tie len prehrejeme. Krok 6: Pridame med, sojovu omacku a obidva druhy fazule. Vsetko prehrejeme, miesame velmi opatrne. Ak treba tak este dochutime, dosladime apod. Krok 7: Bifteky pecieme tesne pred konzumaciou a len pocet, ktory zjeme. Na grilovaciu panvicu rozotrieme olej (alebo inu panvicu) a nechame ho rozohriat. Z odpocinuteho masa vytvorime placate bifteky. Opekame ich tak 3 minuty z jednej strany a 3 minuty z druhej strany. Krok 8: Podavame s fazulovou omackou a mexickymi tortillovymi chipsami. Alebo si zvolte prilohu, aka vyhovuje Vam.

Zveřejněno 17. 10. 2013

Poznámka autorky vybusna

Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=143

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bifteky z mletého masa s fazolovou přílohou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pnxX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bifteky z mletého masa s fazolovou přílohou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pnxX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (26)

Teda,Mili,ještě,že tady ty podobné recepty jsou;-)Tvá dobrůtka teď na mě vykoukla a je to pastva pro oči:-KMě by rozhodně chutnalo:-p:yes:

:-p:yes: moc pěkné:-K

Vybusna: Děkuji :yes::-)

Míša: presne tak ;-)

Mám asi hloupý dotaz..co se myslí tím čerstvě mleté koření? Pepř? :-8:-))

Krása, krása, ostatní slova jsou zbytečná ... + 28 :yes: Ty by ses mohla focením jídel živit ;-)

Krása ..:yes::yes::-K:-p

Krása! :yes::-K

Moc pěkné, recept i fotka :yes:+25;-):-)

Moc pěkný receptík a nádherné foto;-):yes::yes:+

:-):yes:

:yes:Krásná fotka a recept ukládám.:yes::yes:

Veru neviem, či skôr obdivovať recept alebo fotky:-? No hneď, ako som foto zbadala, vedela som, kto je autor ;-) Tú omáčku urobím, vyzerá moc dobre. Fašírku robievam skoro rovnako.:yes: Dala by som +2 (aj za foto), ale tak aspoň koľko je možné:yes:

Úžasné:yes::yes:

cathleen: cath...nie nie, ja ju pouzivam kvoli tomu, pretoze je natur, nie je to ziadna umela nahrada

Tématické fráze:
biftek z mletého masa, biftecky z mleteho masa, jak na maso s přílohou fozolek recept, recept biftek z mletého masa, mleté maso fazole, biftek z míchaného mletého masa, biftek a fazolky, veprove maso s fazolovou omackou, biftek s fazolemi, srbský biftek, zapečena zmes mleteho masa s fazulou, masa de sol, recepty z maso z plechovk, paradajky co to je, biftek druh masa, recept z hověziho masa s přilohou, maso z plechovky recepty, druhy bifteků, kureci bifteky z mletého masa recept, mlete maso s fazoli

Suroviny:
maso mleté míchané, česnek, petrželka, sůl, pepř, paprika sušená sladká, koriandr sušený, olej, fazole červené, fazole bílé, slanina, cibule červená, paprika čerstvá pálivá, česnek, rajče, med, petrželka, sůl, pepř cayenský, omáčka sojová, olej

Přidat fotografie receptu