Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAW5
Moje poznámka
Indická a francouzská kuchyně - Výroba hnědého ghee/beurre noisette (hnědého přepuštěného másla) vid
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAW5
Nejnovější recepty
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 5 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 16 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 21 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno 10. 4. 2025 09:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 1 hodinou
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 2 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 2 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 3 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 4 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 5 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 14 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 15 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 17 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 17 hodinami
Tématické fráze:
přepuštěné máslo v pomalém hrnci,
recepty.cz,
máslo ghee recept,
pomalý hrnec přepuštěné máslo,
jak vyrobit přepuštěné máslo,
ochucené ghee,
domácí výroba ghí másla v pomalém hrnci,
vyroba ghee masala,
ghee v pomalém hrnci,
přepuštěné máslo gh,
jak skladovat masla,
ochucene přepuštěné máslo recept,
jak z másla vyrobíme ghee?,
proces vaření ghí,
přepuštěné máslo ochucené recept,
výroba ghí s kurkumou,
výroba ghee,
domácí výroba ghí másla v mikrovlnné troubě,
jak se používí butter ghee,
máslo chi
Suroviny:
máslo,
Komentáře (4)