Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná s bylinkovopepřovou krustou

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Snadný

Doba přípravy 435 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 420 min

435 min (15 min příprava + 420 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 412 kJ /
1 054 kcal
Bílkoviny172,05 g
Tuky36,60 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 814 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy7,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso očistíme, osušíme a lehounce osolíme. V misce si smícháme hořčici s podrceným pepřem a posekanými bylinkami. Směs natřeme na horní část masa. Krok 2: PH vytřeme olejem, vložíme maso, trochu podlijeme vodou a dáme pomalit na st. 1 na 7 hodin. Krok 3: Po dokončení maso naporcujeme a podáváme buď jen s výpekem, nebo si můžeme rozmíchat hladkou mouku ve smetaně a výpek tímto zahustit.

Zveřejněno 27. 10. 2013

Poznámka autora Dooga

PL - polévková lžíce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěná s bylinkovopepřovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ArRp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roštěná s bylinkovopepřovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ArRp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (23)

Pomalý hrnec nemám, ale trouba dobře nahradila. Bylo to naprosto boží! Dal jsem to na předepsaný čas na 100 stupňů a povedlo se. :) Z hrnce by to sice bylo určitě lepší, ale i takhle to byla mňamka. Skvělé, výborné, celá rodina chválila a jediný problém byl, že toho bylo málo. :D
Dávám bodík!

Vašíku to je nádhera:-K:-p:yes:

Pomalý hrnec sice nemám, ale myslím si, že takhle krásný vysoký roštěnec do něj ani není potřeba. Stačilo by možná i zadní hovězí.:-8 Nicméně krustička musí být lahodná.:-p;-) Bodík.:yes:

Nádhera :yes::yes::-K

Hovězí z pomaláče je vždycky dobrota:yes::yes: a tady navíc ještě oku lahodící:-K

Nádherně upravené výborné masko:yes::-K

Vasku, nemela jsem v umyslu se prihlasovat, ale v tomto pripade to udelat musim. Pouze jsem hledala neco originalniho a Tvuj recept me mimoradne nadchnul:yes::yes::yes:.Dekuji, posilam bodik a zitra budu realizovat...:-D

Tak to je recept na 1***

No tak tohle je bomba! Krásné barvy, výborné ingredience...paráda a na to, že jste mužskej, fakt krásná práce.

Jí, já Ti zapomněla dát bod:-8 Okamžitě napravuji;-)

:-O:yes::yes::yes::-K:-K:-K

:-p:-p:-p,moc,moc povedené :yes::yes::yes:

:-O To je krása :yes::-K

vysoký roštěnec je skvělé masíčko, kombinace šalvěje s mátou úžasná:yes::yes: moc se mi recept líbí, to se povedlo, Vašku:-K:yes:

Colombo65: Maso bylo tak měkké, že se špatně porcovalo, takže ten řez nic moc.;-)

Tématické fráze:
jak udělat výbornou rostenou, horní roštěná, horní roštěnec recepty, pomalý hrnec, vídeňská roštěná v pomalém hrnci, roštěná recept, jak udělat z rostenky smes, roštěná recepty, recept horni roštěnec, roštěná na šalvěji, hovezi horni recepty, vysoky rostenec v pomalém hrnci, rostena v pomalem hrnci, vysoky rožtenec v ph, roštěná směs, hovězí zadni s krustou, horní roštěná - recepty, hovězí roštěná krusta, roštěnec s krustou, jak udělat měkký roštěnec

Suroviny:
roštěnec vysoký, hořčice dijonská, pepř, šalvěj, máta, sůl, olej, voda

Přidat fotografie receptu