Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 534 kJ / 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,10 g |
Tuky | 21,40 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny cibule oloupeme a nakrájíme na slabá kolečka. V uzavíratelné sklenici smícháme s vínem a olejem, osolíme, opepříme a necháme rozležet do druhého dne.
Krok 2: Do naložené cibule nastrouháme nahrubo neloupanou okurku a oloupaný kedluben, ještě přisolíme, můžeme i lehce přisladit a promícháme.
Krok 3: Můžeme podávat jako přílohový salát nebo jako samostatnou lehkou večeři s bilým pečivem.
Zveřejněno 7. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát cibulář
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXY1
Moje poznámka
Salát cibulář
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXY1
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 7 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 8 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 2 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 4 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 4 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 5 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 6 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 6 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 6 hodinami
Tématické fráze:
salát cibulář
Suroviny:
cibule červená,
cibule bílá,
víno bílé,
olej olivový,
sůl,
pepř,
okurka salátová,
kedlubna
Komentáře (15)