Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pekáček Adama Richmana

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

evosheek evosheek

Náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-6 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 575 kJ /
3 484 kcal
Bílkoviny185,25 g
Tuky209,83 g
Vláknina34,74 g
Cholesterol 425 mg
Sodík 3,85 g
Sůl8,65 g
Sacharidy198,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso osolíme, opepříme a opaprikujeme. Maso i uzeniny dáme do pekáčku. Přidáme cibuli, podlijeme vodou a při teplotě 180°C pečeme do zlatova. Maso vyjmeme a nakrájíme. Výpek slijeme do kastrůlku a ještě na plotně prohřejeme a zahustíme tmavou jíškou. Krok 2: Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do měkka. Vodu poté slijeme. K bramborám přidáme máslo a rozšťoucháme. Krok 3: Na sádle zesklovatíme cibuli, přidáme zelí i s nálevem a dusíme do měkka. Před dokončením doladíme chuť citronem a cukrem. Vše naskládáme na mísu a podáváme i se sósem.

Zveřejněno 10. 11. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pekáček Adama Richmana

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l0Kj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pekáček Adama Richmana

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l0Kj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Musí to chutnat úpně fantasticky,zahrnu do svátečních jídel.:-p

:-)):yes::yes:

:yes::yes: Představím si velký pekáč plný masa, kolem stolu dobrou partu a štěně piva :-D:-D navrhnu manželovi, až zase budou s bývalými spolužáky hrát taroky:-p;-)

Petra z metra: Díky za upozornění! Hned to opravím!

Asi bych ochutnala od všeho kousíček a ještě by hodně zůstalo na talířku. Musí to být velmi syté a velmi chutné :-p:-p

Petra z metra 11. 11. 2013 22:32
Nechapu proc "i uzeniny osolíme" ??? Zdaji se vam uzeniny malo slane??? Bucek se pece 1 - 1,5h, jak asi vypadaji potom klobasky, ktere se pekly takovou dobu??? :-//

Hmmm, pekáček light,....ale :yes:

určitě bych si moc pochutnala:yes::-D

:yes::yes::-D:-D:yes:

:-D:yes::yes:

:-p:yes::-K

Něco podobného dělávali kdysi u Schnellů, říkali tomu "Selský talíř" a bylo to moc dobré:yes:

Ivo, tak to je něco zcela podle mého gusta a 9.bod:yes:

Já také dělám nejraději vše v jednom, i s přílohou. ;-):-p:-p:yes::yes:, jinak takto přesně udělat nemohu, ale je to velmi variabilní způsob receptu :yes::yes:

Takovéhle pekáčky mám nejradši, taky je ráda dělám, je to vše v jednom a chutná i vypadá bezvadně:-K;-):yes:

:yes:Adam Richman ví, co je dobré.:-8:-8:-8

To je boooooooomba:-!:yes::yes::yes::yes::yes:

:yes:moc pěkný pekáček:-*:-K:-K:-K

Tématické fráze:
krkovička pro adama, pekáčky, vše v jednom pekáček, vepřovy pekáček, maso pro adama, zeli adama

Suroviny:
bůček, žebra vepřová, klobása papriková, uzené moravské, cibule, paprika sušená sladká, sůl, pepř, voda, brambory, voda, sůl, máslo, zelí sterilované červené, cibule červená, sádlo, sůl, kmín celý, citron, cukr

Přidat fotografie receptu