Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečný závin

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

krejcikovaalena

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 624 kJ /
2 300 kcal
Bílkoviny59,73 g
Tuky48,13 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 340 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy398,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z ingrediencí se udělá těsto, rozdělí se na 2 poloviny. Krok 2: Rozválí se a na těsto se posype strouhanka a dá se náplň - jablíčka, skořice a cukr. Mohou se dát i hrozinky a oříšky. Krok 3: Pak se těsto zavine a potře bílkem a dá se na vymaštěný a posypaný plech a dá se péci na 180°C. Po upečení se pocukruje.

Zveřejněno 16. 11. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečný závin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l0jj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablečný závin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l0jj

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jablečný závin, jablečné záviny, jablečný závin bez kynutí, jablečny závin s práškem do pečiva, jablecny zavin z prasku do peciva, top recepty zavin, recept na jablečný závin, jablečný závin recept, top recepty záviny, recepty jablečné záviny, top jablečný závin, jablecny zavin top recepty, jablecny zavin testo, top jablecne zaviny, kynutý jablečný závin, recept strudl, strouhanka do strudlu, co se dá dát do štrůdlu, štrůdl se strouhanka, jablečný štrůdl strouhanka

Suroviny:
mouka hladká, tuk rostlinný, cukr moučkový, vejce, prášek do pečiva, mléko, strouhanka, jablko, skořice, cukr, rozinky

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu