Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 195 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 22,15 g |
Vláknina | 8,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na rajčeti s okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qwm
Moje poznámka
Hovězí kližka na rajčeti s okurkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qwm
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 14 minutami
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 1 hodinou
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 1 hodinou
Klasické palačinky
Coolbins před 2 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 3 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 3 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 11 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 12 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka s rýží,
hovězí kližka recept,
hovězí kližka,
hovězí recepty,
recept - hovězí kližka,
co z kližky recepty,
klizka recepty,
kliška v v kuchyni,
hovezi klizka na rajcatech,
hovezi s okurkou,
hovězí kližka - recepty,
kližka s rýží,
recept hovězí kližka,
hov. kližka,
pečené hovězí na houbách,
hovezi recept rajce,
hovězí kližka moderní kuchyně,
recepty z hovězí kližky s rýži,
recepty z hovězí kližky s rýži
Suroviny:
kližka hovězí,
olej slunečnicový,
cibule,
rajče,
česnek,
okurky sterilované,
kuchárek,
mouka hladká,
pepř mletý
Komentáře (3)