Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 600 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,97 g |
Tuky | 71,80 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 231 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,75 g |
Sacharidy | 36,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka se smetanou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKZ6
Moje poznámka
Hovězí kližka se smetanou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKZ6
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 40 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 49 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
koprovka z klizky,
kliška na smetaně,
hovezi na kopru,
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka s koprovou,
hovězí klika recepty,
kde je hovězí kližka,
recepty z hovězí kližky,
koprovka z hovezi klisky,
kližka recepty,
hovezi klizka recept,
hovězí klika recept,
recepty s koprem,
hovězí kližka-recepty,
hovězí na na kopru,
hovězí recepty,
kliska co mám ráda recepty,
hovězí klížka - recepty,
hovězí kližka na žampionech,
kde je klizka
Suroviny:
máslo,
kližka hovězí,
vegeta,
mouka hladká,
smetana na vaření,
kopr čerstvý
Komentáře (11)