Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový hrnec s uzeninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

JanaB1

Středně náročný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 879 kJ /
688 kcal
Bílkoviny32,51 g
Tuky39,52 g
Vláknina11,92 g
Cholesterol 88 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,42 g
Sacharidy46,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve si očistíme zeleninu a houby. Cibuli nakrájíme na drobno, žampiony na plátky, papriky na proužky. Brambory a cuketu nakrájíme na kostičky, mrkev nastrouháme na větší nudličky. Krok 2: Na sádle usmažíme nakrájenou cibuli do lehkého zrůžovění a na ní orestujeme brambory. Poté zalijeme vodou tak, aby byly jen mírně potopené. Přidáme žampiony, papriky, cuketu a snítku libečku. Krok 3: Zeleninu vaříme asi 10 minut do změknutí. Podle potřeby zahustíme jíškou a přisypeme nastrouhanou mrkev. Krok 4: Ochutíme bujónem, kvalitní uzeninou, nakonec přidáme fazole z konzervy, nakrájenou petrželku a prohřejeme. Podáváme s pečivem, nebo chlebem.

Zveřejněno 8. 12. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový hrnec s uzeninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yxyn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový hrnec s uzeninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yxyn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
fazolový hrnec recept s uzeninou, zeleninový hrnec, recepty zelenina s bujónem

Suroviny:
brambory, žampióny, cibule, fazole v tomatové omáčce, cuketa, libeček, bujón, mrkev, paprika čerstvá bílá, uzenina, sádlo, jíška tmavá instantní, petrželka zelená

Přidat fotografie receptu