Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kýta na pivě v římském hrnci

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie786 kJ /
188 kcal
Bílkoviny4,24 g
Tuky0,45 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy29,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z deci piva, hořčice, soli, pepře, gulášového koření, cibule a česneku si připravíme marinádu. Maso a žampiony si naložíme do marinády cca 30 před pečením. Krok 2: Do pekáčku dáme nakrájené brambory, navrch uložíme maso i s marinádou a pečeme na 180°C cca 70 minut. Po 45 minutách podlijeme zbylým pivem Krok 3: Římský hrnec si namočíme cca 45 min před pečením ve studené vodě.

Zveřejněno 15. 12. 2013

Poznámka autorky Lilith-Isa

Nepíšu množství masa ani brambor, to si každý upraví podle počtu strávníků :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová kýta na pivě v římském hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PlYw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová kýta na pivě v římském hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PlYw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Děkuji :-) Taposlední je stažená z internetu jen jako ilustrační foto hrnce , ten náš už takhle krásně častým používáním nevypadá :-8:-8

Šári, recept máš pěkný a fotky také, hlavně ta poslední je krásně naaranžovaná. Máš 2.:yes:

Tématické fráze:
vepřová kýta na pviu, římský hrnec recepty, vepřová kýta, vepřová kýta recept, vepřová kýta recepty, vepová kýta recepty, vepová kýta na pivě, recepty pro rimsky hrnec, vepř kyta na na černém pivu, kyta vepřová recepty, vepřová kýta napivu, vepová plec, vepřové v římském hrnci, veprova kyty, vepřove maso v římském hrnci, vepova kýta, maso namočené v pivě, těstoviny v římnském hrnci, těstoviny v římském hrnci

Suroviny:
kýta vepřová, brambory, cibule, česnek, pivo světlé, hořčice, žampiony sterilované, sůl, pepř, koření gulášové

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu