Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí guláš III

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 391 kJ /
1 767 kcal
Bílkoviny238,73 g
Tuky38,33 g
Vláknina65,06 g
Cholesterol 513 mg
Sodík 546 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy103,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle nebo oleji osmažíme cibuli dohněda. Přidáme na větší kusy nakrájené kančí maso a restujeme, dokud maso nepustí šťávu. Krok 2: Přidáme papriku a ještě chvilinku mícháme, ale dáváme pozor, aby se paprika nepřepálila. Zalijeme studenou vodou do poloviny masa. Přidáme utřený česnek, chilli papričku a 2 lžičky brusinkové marmelády. Maso dusíme doměkka, podle potřeby přiléváme vodu. Krok 3: Když je maso měkké, zahustíme jej nastrouhaným krajícem chleba a pořádně provaříme. Nakonec guláš zjemníme smetanou a podáváme s chlebem, nebo knedlíkem.

TIP: Jak připravit klasický hospodský guláš

Zveřejněno 25. 12. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí guláš III

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gxw0

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí guláš III

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gxw0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (17)

Vinikající :-) Děkuji

NADEI: Moc děkuji za vyzkoušení!! Určitě nevadí sušené brusinky, já je neměla, tak jsem použila tu marmeládu;-)

:yes::yes::yes: Vynikající gulášek,dělala jsem z jelena,byl na Nový rok k obědu-po probdělé noci nemohlo být nic lepšího :-p akorát jsem neměla brusinkovou marmeládu,musely mi postačit sušené brusinky,ale i tak jsme pomlaskávali ještě večer.Díky za super recept:-)

1974andrea: díky, s tou marmeládu super, ale příště to teda zkusím s rumíkem :-)

Jani, do zvěřinového guláše dávám taky brusinky, teda rybíz alla brusinky v rumu, dostane to výbornou chuť a ještě velkou lžíci protlaku;-) Smetanu nedávám. Bude moc dobrej:yes:

casino: já to taky nevím.:-D Ale příště teda studená;-)

Pepíno: "profesionální kuchaři vzkazují STUDENOU !!!"
Tak to mě zajímá... Proč STUDENOU???

Pepíno: No, myslím, že vyučný kuchař by měl být profesionál. Já sice nejsem, ale syn a zeť ano. Upravím to, když je to tak důležité;-)

Zalijeme vodou,přiléváme vodu.Jakou ? studenou nebo horkou(vařící)
důležité !!! profesionální kuchaři vzkazují STUDENOU !!!:yes:

:-D:-D:-D:-)):-!:yes:

;-):-p:-p:-p:yes:

Gulášek vypadá luxusně:yes::yes::yes:-mňam:-pKančí doma nemám,ale udělám ho z hovězí kližky;-)Už se na něj těšíme,protože bramborového salátu bylo dosti.

cekrops: No, právě!!;-) Já už si ho dala dnes :-)

Zítra bych si také už raději dal nějaký goulage ....Těch "fišlí" už bylo tento rok přespříliš ...! :-D

rozmarynaH: Byl fakt strašně dobrý. Dělala jsem ho kvůli dceři, doma jim to nikdo nejí, jen ona a tak jsem si řekla, že si dám s ní:-)

Tématické fráze:
kančí guláš, kančí guláš recept, recept na dobrý kančí guláš, gulas z kanciho masa, kančí kližka, top recepty kančí guláš, kančí, kančí guláš se smetanou, kančí guláš s brusinkami, recepty kančí gulaš, kanci recepty, recept na kančí guláš, recept kančí guláš, klasicky kanci gulas, kančí guláš top recepty, kančí gulaš recepty, vaříme kančí guláš, babicovy dobroty recepty kančí guláš, kančí guláš iii, top recepty na kančí guláš

Suroviny:
maso kančí, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, jalovec, sůl, paprika čerstvá červená, marmeláda brusinková, olej, chilli paprika čerstvá, smetana ke šlehání, česnek, chléb, cibule

Přidat fotografie receptu