Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 663 kJ / 1 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,14 g |
Tuky | 82,86 g |
Vláknina | 23,83 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 30,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá hříbková směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yG7
Moje poznámka
Rychlá hříbková směs
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yG7
Nejnovější recepty
Jidášky
Přidáno před 8 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 9 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 10 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 10 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 11 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 12 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 12 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 13 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 15 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 17 hodinami
Tématické fráze:
hribkova smes na topinky,
hribkova směs na na topinky,
hřibovo játrová omáčka,
rychla hribkova omacka,
ostra smes z bedel na topinky,
hripkova smes na topinky,
hřibková směs k masu,
hříbkova směs na kotlety,
rychlá směs na těstoviny,
pikantní hříbková směs na topinky,
hříbková tlačenka recept,
hribkova omacka bez zakysané smetany,
hříbková topinková směs recepty,
hribkova směs na maso,
rychla smes k testovinam,
recept hripkova omáčka,
hříbková směs na topinky s cuketou,
hříbková pikantní směs na topinky,
hribkova smesnatopinky,
hribkova omáčka z vyvaru
Suroviny:
houba hřib,
cibule,
kopr,
smetana na vaření,
koření paprika maďarská,
kmín drcený,
mouka hladká,
sádlo,
vývar zeleninový,
vývar zeleninový,
pepř,
sůl,
smetana zakysaná,
vejce,
cibulka jarní
Komentáře (6)