Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

TIRAMISKA

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

marky011

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 kJ /
0 kcal
Bílkoviny0,02 g
Tuky0,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme tvaroh a zakysanou smetanu, přidáme cukr, promícháme. Krok 2: Do jakékoliv nádoby dáme vrstvu piškotů, kterou lehce pokapeme silnou rozpustnou kávou a zakapeme Baileys, pak dáme vrstvu tvarohové směsy, znovu vrstvu piškotů, znovu polijeme kávou a Baileys, nakonec zatřeme vrstvou směsi. Krok 3: Dáme dobře vychladit. Krok 4: Nakonec můžeme dle fantazie ozdobit - smětanou, čokoládou, ovocem atd. Krok 5: Já osobně mám ráda uvnitř ještě na kolečka nakrájený banán, který dávám po každé vrstvě piškotů. :-)

Zveřejněno 12. 2. 2009

Poznámka autorky marky011

RYCHLÉ, JEDNODUCHÉ A DOBRÉ!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

TIRAMISKA

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOL5

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

TIRAMISKA

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOL5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (10)

tý jo, to je skvělý nápad! :yes: hned o víkendu to zkusím. jen tak krásné skleničky nemám. :-(

Děkuji za odpověď.To je opravdu nápad s bublinkami.Skvělé;-)

dneska bude vyzkoušeno :-p slintám u teď :yes:

:-O:-D Myslela jsem, že praskací úchylku mám jen já...:-D:-D

Celý život se učíme, co papriko?:-O Nikdy by mne nenapadlo to s těma bublinkama. Já taky, když je mám, tak praskám a praskám..a teď nemám žádné, všechny jsem vypraskala:-( Ale rozhodně ti Markéto, za nápad i za tuhle nádheru dávám +;-)

:-O Ty brďo - to je chytrý s těma bublinkama.:yes: škoda, že žádné nemám. Já jak je někde vidím, tak je čórnu a praskám a praskám do poslední bubliny.:-8:-8

pro: JANA K
ozdobu z čokolády dělám tak, že si dám do menšího hrnce vodu a nechám ji vyřit, do menšího hrnečku dám kousky čokolády ( já osobně používám čokoládové penízky, které se dají koupit například v Tescu), ve vřelé vodě se čokoláda roztopí a pak ji naleji na "bublinky" (takové co se dávají do balíčků se sklem atd.), rozetřu lžičkou na tenkou vrstvu a dám vychladnout. Pak jen nalámu na potřebné kousky.
Likér se nasaje do piškótů a do krému se nedostane.
Dávám chladit jen do lednice.

Vypadá opravdu slavnostně,musí být i dobrý.Ukládám a dávám bodík.:yes:

Moc mě tento recept potěšil.Děkuji.Hlavně proto,že tam nedáváte syrový žloutek.Moc pěkná ozdoba z čokolády,Jak ji děláte?a jenom mě zajímá jestli se likér svojí chutí dostane i do krému nebo zůstane pouze v piškotech.Dáváte chladit do lednice nebo do mrazáku?Děkuji.Moc pěkné.:yes:

Vypadá to hezky :yes:

Tématické fráze:
recept na panacotu, tiramisu v misce, tiramisu do misek, cokoladove penizky, nejlepší recept na panacotu, kokotky recepty, recept na panakotu, zapékací kokotky, baylies domácí se smetanou, panakota recept, liker baylies, nádoby na panacotu, recept panakota, keramické kokotky, nádoby na panakotu, baylies likér, domácí panakota, domácí panakota, tiramisu do misek, recepty na panacotu

Suroviny:
tvaroh nízkotučný, smetana zakysaná, cukr vanilkový, piškoty dětské, káva rozpustná, bailey´s

Přidat fotografie receptu