Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaná hruška s brusinkami a zakysanou metanou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie837 kJ /
200 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hrušku oloupeme, překrojíme napůl a vyřízneme jadřinec. Dáme do kastrólku s vodou, do které přidáme cukr. Hruška by měla být celá pod vodou. Přidáme skořici, badyán a hřebíček. Vaříme do té doby, než je hruška měkká. Krok 2: Hrušku dáme na zapékací talíř, potřeme medem, posypeme nakrájenými mandlemi a dáme do trouby na gril. Necháme hrušku zezlátnout, Po vyndání z trouby dáme do vykrojeného jadřince brusinky, a na ně zakysanou smetanu. DOBROU CHUŤ :-)

Zveřejněno 15. 1. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaná hruška s brusinkami a zakysanou metanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x5yz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaná hruška s brusinkami a zakysanou metanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x5yz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Tak hrušky dusím na víně atd., ale zapéci jsem nezkusil, tak jo:yes:

Určitě dobrota:-p:yes:

Neodmítla bych takovou dobrotu, ani náhodou:-D:yes:

Tak to bych nepohrdla,vypadá to skvěle:-p:yes:

:-p:-p:-p:-p:-p:yes::yes::yes::-K

Hani, to by moje tělo potřebovalo teď hned a tady za pracovním stolem:yes::yes: ananas griluju, ale hrušku jsem ještě nezkoušela, vždycky se nějak ztratí v prostoru:-)):-))

casino: myslíš jako, že by nemuselo znít nad Buchlovem .."dále od hradu, dále" ?? :-D:-D:-D

veliká dobrota :yes::yes::-K

Tak teda, ukládám a zkusím to jako přílohu k pečené kýtě z divočáka. Doteď jsem hrušky jenom uvařila v nálevu se skořicí a hřebíčkem.Dala do nich brusinky s troškou sladké smetany. Badyán dokoupím a bude to k divočákovi mňamka ! Jako druhá příloha :-p:-p:-p:-p:-p a ty mandle se k tomu budou hodit ,skvost! :-D Kdyby to šlo tak si to hned přiložím k tomu svému receptu na divočáka.:-K

Já dělala hrušky v mikrovlnce na crispu. Takže vím, že to bude dobrota. O ananasu na grilu jsem také slyšela jen chválu, takže určitě zase opráším gril;-):-p:yes:

Jana Remkova:
Zkuste někdy ožehnout čerstvý ananas.
Jako součást přílohy k masu (z pohledu zásad dělené stravy) je ideální:yes:
To kdyby znalo panstvo na Buchlově, tak ušetřilo za pověstné korýtko... (omlouvám se, na gastroforum toto není příliš cimprlich):-((:-))

Ještě nikdy jsem negrilovala ovoce, pouze přidávala k masu. Je načase něco takového vyzkoušet;-)

Dobrota:yes:

To je tedy mňamka:yes::-p:-p:-p

Tématické fráze:
grilovaná hruška, hruška s brusinkami, grilované hrušky, hrušky jako příloha, hruška jako příloha k masu, hruška grilovaná, hruska k masu, grilovana hruska v karamelu, pečená hruška se zakysanou smetanou, hrušky s brusinkami, hrusky na grilu, hrušky k masu, hruška příloha, hruška jako příloha, hruska s brusinkama, grilovaná hruška k masu, grilované hruška, grilovaná hruška recept, te.cz.recepty hruška, hruska na vine se zakysanou

Suroviny:
hruška, voda, cukr, koření hřebíček, skořice celá, badyán, med, brusinky, smetana zakysaná, mandle

Přidat fotografie receptu