Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perkelt z divočáka

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hemriettas hemriettas

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 082 kJ /
1 215 kcal
Bílkoviny199,34 g
Tuky15,89 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 396 mg
Sodík 419 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy33,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zvěřinu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a necháme hodinu odležet. Krok 2: Do hrnce dáme vrstvu kostek masa, na ni položíme vrstvu koleček cibule. Opakujeme do spotřebování surovin. Krok 3: Vrstvy prosypeme mletou paprikou. Krok 4: Perkelt dusíme pod pokličkou na velmi mírném ohni přibližně hodinu, občas hrncem jemně zatřepeme. Krok 5: Pak odklopíme pokličku, přidáme víno, rajský protlak, pokrájené papriky, případně umletý pepř a sůl. Krok 6: Promícháme a dusíme bez pokličky do změknutí masa. Podle potřeby dolijeme ještě během dušení troškou vody.

Zveřejněno 18. 1. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Perkelt z divočáka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m66E

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Perkelt z divočáka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m66E

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

To se mi moc líbí.:yes:

Bramboráčky k perkeltu jsem nikdy nezkusila ,ale proč ne:-? Určitě velmi jedlé :-p

Veronika.Hrozna:
Byly to malé bramboráčky,ale dá se i s hranolkama,nebo bramborami.

Příloha jsou bramboráky nebo specielní placky ????

Tématické fráze:
recepty z divočáka, divočák recepty, perklet z dívočáka, recept na divočáka, jídlo z divočáka, jidla z divočáka, recepty na divočáka, kostky z divočáka, maďarský perkelt z divočåka, perklet z divčáka, pečený divočák, recepty z divočáka kostky, divocak kostky recepty, ražničí z divočáka, recept divočák, salam z divocaka, zverinovy perkelt, divočak dušeni, recept divočaka s bramboračkama, divočák recept

Suroviny:
kýta z divočáka, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, paprika čerstvá zelená, víno červené suché, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu