Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Páteční "sbohem šéfe "

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 277 kJ /
1 022 kcal
Bílkoviny103,50 g
Tuky52,20 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy32,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V pátek to "zapíchneme" o něco dříve a u řezníka či supermarketu si necháme ukrojit cca 500-600 gr vepřové krkovičky (bez kosti). Doma nejdříve zjistíme zda-li se doma nevyskytuje naše "stará". Pokud né, tak ihned krkovičku nakrojíme na dva 250 gramové plátky, osolíme a posypeme je sezamovými semínky. Necháme trošku odležet. Krok 2: Mezi tím si připravíme klasické brambory (sůl+kmín). Krok 3: Následně si otevřeme jedno orosené pívo a ihned ho "vykřópneme". Krok 4: Poté maso obalíme v móce a usmažíme. Krok 5: Brambory taktéž uvaříme. Krok 6: Usmaženou krkovičku dáme na chvilku odpočinout do tróby. Krok 7: A dáme si jedno další "orosené". Krok 8: V závěru si vypneme mobilofóra a naklačíme vše do hlavy!!! Krok 9: Pivíčko popíjíme průběžně - samozřejmě.

Zveřejněno 24. 1. 2014

Poznámka autora cekrops

Ps: hlavně nesmí přijít vaše "stará"... To je základ !!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Páteční "sbohem šéfe "

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gx23

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Páteční "sbohem šéfe "

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gx23

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Víte, co je zakyslá baba? Chocolate a Stařenka (nebo že by stašenka?)

Dost dobrý: sem se bavila :-8

Zasmála bych se... Kdyby bylo čemu...Je to jen hloupé a trapné.

No to nesmí, jinak by ti všechno sežrala a vychlastala.:-D

Chálka dobrá:yes:

No jo to jsme my češi, na dovču do zahraničí tři kastle škopku,jsou tací, že táhnou celou bečku aji z hlaďákem, tak se nedivím, že Víťa za dobu vaření tři do sebe kopne.A recept no k tomu škopku dobrý.A smát se mě taky moc nechce.:-((

Navir:Jasný:-8, já nejsem snad tak vztahovačná...pššt:-))

chocolate: Děkuji vyhledám :yes:
A všechno dobrý, ju :-?;-)

Navir:Souhlasím a pokud máš chuť se zasmát, doporučuji recepty uživatele jan.alois-humorné až erotikuš:-D, jak by řekli naši Sousedé a navíc fakt skvělé.

chocolate: Omlouvám se, máš pravdu :-)
Ale, lidi, proboha, smějte se :-! Vždyť toho smutnýho a vážnýho je tady na tom světě tolik... :-K

Navir:Přečti si můj koment druhý od konce, já jsem rcp dokonce pochválila, ty trapnosti tu začal rozvíjet autor rcp.

chocolate: No, není na světě člověk ten, který se zavděčí lidem všem :-D Ale, PROČ se brát tak strašně vážně :-? Je to recept použitelný :-? Proč ne :-? Proč tady pořád vést žabomyší války :-? Tak se zasměju, recept je jedlý a fertig. Proč pořád slovíčkovat ? Proč se pořád hádat :-? Líbí super :-! Nelíbí - kašlu na to :-!

chocolate: jak výstižné čokoládko :-D

Navir:Ale nebere, jen jim není vlastní humor IV. cenové nebo holt mají spotřebu alkoholu pod celonárodním průměrem a dokáží rozeznat rozdíl mezi humorem a trapností.

:-D:-D:-D:yes::yes::yes:
Víťo, super :yes:
Ale tady se mnoho lidí bere strašně vážně :-D

Tématické fráze:
vepřová krkovička bez kosti recepty, vepřová krkovice bez kosti recept, humorne patecni prani, páteční vepřové nudličky, babicovy dobroty 24.1.2014

Suroviny:
krkovice vepřová, brambory, sůl, semínka sezamová, olej, kmín celý, tatarská omáčka

Přidat fotografie receptu