Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr rychlovka

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

gatear

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny

Porce: 1-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie160 kJ /
38 kcal
Bílkoviny1,10 g
Tuky0,11 g
Vláknina0,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,03 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapra nakrájíme na filety. Posolíme a potřeme lehce česnekem. Krok 2: Do mikrotenového sáčku dáme lžice polohrubé mouky a koření dle chuti, já dávám papriku, pepř, kmín, majoránku k tomu přidáme připravené filety pak s pytlikem třesu až se filety obalí. Krok 3: Na plech dám pečicí papír, potřu ho trošku olejem pokládám filety a za 20 minut je hotovo. Příloha brambory.

TIP: Jak snadno odstranit šupiny z kapra

Zveřejněno 31. 1. 2014

Poznámka autorky gatear

Mam ráda ryby. Tento recept mi poradil jeden rybář, je to rychlé, dobré. Jistě to lze udělat i s jiným druhem ryb. Dobrou chut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr rychlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gKNj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr rychlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gKNj

Marie

Komentáře (19)

Vladimír 10. 4. 2016 04:21
Jani Remková je to výborný nápad s tím igeliťákem,dal jem tam uzenou papriku i to ostatní kořeníčko jako vy a výsledek jedna báseň.Mám kamarády rybáře-čerstvé ryby,to je nádhera.Máte 1*podtrženou 2x.:yes::yes::yes::-K:-):-)

Cipísek: děkuji moc. :-)

Nedokázala jsem si představit, jak to bude chutnat, ale jako ostatní mohu říct, že je to mňamka a určitě zařadím častěji do našeho jídelníčku. :-)

gatear: Ale ano, vypadá!:-)). Kde bych to jinak vzala?;-)

Jana Remkova: dík moc za foto, no takhle krásně to snad ani nevypadá :-):-):-)

Koubkova: Autorka uvádí v poznámce, že by to šlo určitě i s jinou rybkou;-)

Mám v mrazáku pangase ,můžu ho použít:-?

Recept jsem si uložila a přidávám bodík:yes:

krásny recept s krásnou fotkou...:yes:

Ivusa::-8 ale fotka, fotka, ale ten kapřík hmmmmmm:-*

:-KJani Remková ....krásná a lákavá je ta tvá fotka:-p:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Recept svou jednoduchostí a konečným výsledkem je rozhodně hoden být v TOP 10. gatear, moc jsem si pochutnala. Děkuji moc za inspiraci. Přidávám foto, jestli nevadí:-)

Jistě skvělá záležitost, především s tou majoránkou, ta kombinace se mi moc líbí:yes:

Doporucuji nahradit polohrubou mouku moukou kukuricnou, ve finale to bude pekne krupave.

Ráda upřesním, troubu na 200

Zajímavý nápad;-) určitě dobré:-p:yes:. Mohla by jsi doplnit při jaké teplotě pečeš těch 20 minut?

:-pKapříka mám ráda ,manžel kdysi chytal ...a to jsme měli rybky témě pořád...dnes kvůli nedostatku času nechodí a už mi to začíná chybět.Posílám bod.:yes:

Musím říct, že není to tak dlouho, kdy jsem nevěděla k čemu ten papír vlastně je a ted zase nevím, jak bych se bez něho obešla :-)

Bezva!!! Zbyl mi ještě od Vánoc kapřík, tak určitě zrealizuji :-). Ten, kdo vymyslel pečící papír by měl dostat Nobelovu cenu!:-)):yes:

Tématické fráze:
jak udelat kapra, jak udělat filety z kapra, recepty kapr na kmíně, dobrý recept na kapra, jak udělat kaprra, jake koreni na kapra, top recepty kapr, jak udělat dobrého kapra, kapr v troubě na pečícím papíru, jak udělat výborného kapra, top recept na kapra, kapříci z papíru, kapr filet recept, jak udělat kapra recepty, kapr na kmíně s filetu, kapr na kmíně, jake koreni pouzit na kapra, top recepty na z kapra, výborný kapr, filety z kapra recept

Suroviny:
kapr, česnek, sůl, paprika sušená sladká, pepř, kmín celý, majoránka, mouka polohrubá, olej

Přidat fotografie receptu