Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 697 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,90 g |
Tuky | 6,30 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 22,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevná kuřecí čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BEJ
Moje poznámka
Barevná kuřecí čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BEJ
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 29 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 33 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit čínu,
kuřecí čína,
zahusteni ciny,
příprava číny z kuřecího masa,
cina recept,
recepty kuřecí čína,
recept čína,
kuřecí čína recept,
kuřecí čína se zelím,
kuřecí čína top recepty,
recept na kuřecí na čínu,
recepty na kuřecí čínu,
příprava na čínu,
recept na čínu,
recept na domácí čínu,
cim zahustit cinu,
barevná čína,
čína s broskvemi,
čína s broskví,
zahustit čínu
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
pórek,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
zelí čínské,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová,
sůl,
pepř,
škrob
Komentáře