Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 946 kJ / 3 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,30 g |
Tuky | 139,17 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 113 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 378,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frgále bez kynutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BoD
Moje poznámka
Frgále bez kynutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BoD
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 19 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 3 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 3 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 11 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 13 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 13 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 16 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 18 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 18 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 18 hodinami
Tématické fráze:
valašské frgály podrobný recept,
kynuté těsto na frgály,
kynuté těsto na frgále,
frgále,
pečeme frgále,
frgále recept,
recept nekynuté frgály,
křehke frgaly,
frgály recept,
nekynutý valašský frgály,
frgály,
recept na frgale,
frgal bez drozdi,
tenký koláč bez kynutí,
frgále bez droždí,
výborný frgál bez kynutí,
rychle frgaly,
ořechová nádivka na frgále,
nekynutý frgály,
olejové kynuté těsto na frgály
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
olej,
droždí,
sůl,
cukr,
tvaroh,
cukr,
žloutek,
marmeláda,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
máslo
Komentáře (9)