Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaná vinná klobása s paprikou, cibulí a česnekem

Hodnocení receptu je 4,0 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 381 kJ /
1 047 kcal
Bílkoviny50,53 g
Tuky51,61 g
Vláknina37,25 g
Cholesterol 125 mg
Sodík 2,11 g
Sůl5,00 g
Sacharidy89,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Klobásku rozpůlíme a každou polovinu stočíme do šneku a zajistíme párátkem nebo špejlí. Krok 2: Papriky nakrájíme na poměrně velké kousky. Česnek podélně rozpůlíme, cibuli nasekáme na hrubé kousky. Z koření a oleje umícháme kašičku. Krok 3: Mašlovačkou namočenou ve směsi oleje a koření potřeme šneky a kousky zeleniny. Krok 4: Vložíme na alobal, pečlivě zavineme a grilujeme po obou stranách cca 20 minut. Přílohu jsem žádnou nedávala, měli jsme jen klobásu a zeleninu, ale je možné k tomu pečivo.

Zveřejněno 15. 2. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaná vinná klobása s paprikou, cibulí a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x5E3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaná vinná klobása s paprikou, cibulí a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x5E3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Jitkas: Dobře, příště zkusím ;-);-)

Mám zafixováno, že do alobalu se dávají grilovat potraviny, které vyžadují delší přípravu a u nichž hrozí, že se během grilování vysuší. Zde mi alobal připadá nadbytečný ;-)

spagetka: Marinovala bych jako ty, ale pak rovnou na rozpaleny gril(bez alobalu), papriky bych nekrajela. Nezlob se, ale kdyz se griluje, jsou videt "otisky" grilovani a ty mi tam chybi.

Jitkas: protože nejdřív jsem to dělala v alobalu, pak ho sundala a udělala kůrčičku, že není moc viditelná na fotce, za to fakt může blbé světlo. Nemá se fotit večer při umělém, no...
Jenže byla to večeře, takže dnes jsem přefotit nemohla, třeba to někdo nafotí líp, nebo udělám oběd a vyfotím ve dne ;-);-);-)

Pripada mi to spise dusene, nez grilovane. Proc ten alobal?

Vínne klobásky nekupujem, ale zvyknem kúpiť na Silvestra surové klobásky a tie grilujem alebo pečiem. Ale najbližšie prigrilujem aj tie papriky, vyzerajú veľmi dobre :yes:;-)

zuzun: Děkuji:-8:-K, sama jsem koukala, jak ta klobáska na fotce vyšla, asi za to může i to, že to bylo focené už večer a to vždy hodně zkresluje. Šťavnaté a přitom křupavé to bylo.:-p:yes:

Z dalky to vypadalo jako extra-velka kreveta!:-D Vinna klobaska je vyborna na vsechny zpusoby, takze bod ode me, fotka je super zrava a stavnata:-p

Tématické fráze:
grilovaná klobása, tncz nova levné recepty ládi hrušky šneci, grilování klobás, grilovaná klobása recept, grilovaná cibule, jak grilovat klobásy, klobása na grilu, grilovaná klobása recepty, tncz nova levné recepty ládi hrušky, bílá klobása na grilu, vinná klobása podle ládi hrušky, recepty na grilování klobásy, klobása salsiccia, tncz nova levné recepty ládi hrušky všechny, vinná klobása v alobalu, klobása na gril, klobásy ke grilování, bílá klobása grilovaná, grilovací klobása, grilované klobásy salsiccia

Suroviny:
klobása vinná, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, cibule, česnek, sůl, pepř, tymián, rozmarýn, olej

Přidat fotografie receptu