Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé v alobalu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Princezna806 Princezna806

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 996 kJ /
716 kcal
Bílkoviny146,96 g
Tuky4,54 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 619 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy18,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na 4 stejně velké kusy si připravíme alobal, ne něj položíme rybí filé, které osolíme, přidáme půlku (jedno filé ) na hrubo nakrájené cibuli. Krok 2: Na každou takto připravenou porci si nastrouháme na jemno mrkev (může být i na hrubo, já ji spíš škrábu škrabkou na brambory ). Mrkve dáme taky půlku, dle chuti můžeme víc i méně. Krok 3: Každou porci posypeme kmínem a polijeme jemně olivovým olejem. Krok 4: Filé řádně uzavřeme v alobalu, aby nic nevyteklo. Krok 5: Dáme na pekáč a podlijeme vodou a vložíme do trouby, kde filé necháme asi tak při 180°C asi 1-1,5 hodiny.
Podáváme ještě teplé, jako přílohu můžeme podávat hranolky nebo brambory.

Zveřejněno 18. 2. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MgzO

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MgzO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (9)

Recept som upravila podľa svojho, lebo v tej podobe, ako je napísaný, sa mi nepozdáva. Do alobalu som zabalila všetko podľa receptu, ale dala som balíčky na plech bez vody, k tomu narezala zemiaky a spolu piekla 20min. Zemiaky sa upiekli, filé takisto a bolo veľmi dobré. Ani ja si neviem predstaviť piecť filé v recepte uvedenú dobu.;-)

Skvelý recept na rybaciu polievku, len čo s tým alobalom?

Majka8: souhlasím,zbytečně dlouhá úprava a ten postup ..:no:

Tento recept určitě vařit podle návodu nebudu,rybí filé je dost drahé na to abych to spláchla do hajzlíku:-//

no to je zajímavé..1,5 hod. v alobalu..ve vodě..:-O

Dej to na pánev a máš to stejné ;-)

Teda za hodinu až hodinu a půl při uvedené teplotě v troubě a navíc strouhaná mrkev......nezlobte se, ale z toho musí být jen kaše. Strouhané mrkvi stačí 5 - 7 minut, cibuli max. 6 minut. Rybí filé při této teplotě? jestli 15 - 20 minut a mrkev s cibulí bych dala až v závěru, jinak je z toho něco nepoživatelného - teda můj názor.
Podle mne jste vůbec ten recept nevařila, jen jste to od někoho dostala. Jinak byste fakt na době netrvala.

zizala: To je z toho důvodu aby cibule a mrkev nebyly syrové ;-)

:-O Hodinu a půl na rybí filé? Co z toho může v závěru být?

Tématické fráze:
rybí filé, rybí file recepty, recepty na rybí filé v troubě, recepty rybí filé, rybí filé v troubě, rybí filé pečené v alobalu, příprava rybího filé, zapecene file v alobalu, recepty-rybí file, rybí filé s brambory v alobalu, recept na rybí file, recept na rybí filé v troubě, dietní filé v alobalu, rybí filé - recepty, rybi file recept, recepty na rybí filé, rybí file v pečené v alobalu, filé pečené v alobalu, pečené filé v alobalu, rybí fille top recepty

Suroviny:
filet rybí, mrkev, cibule, sůl, kmín celý, olej olivový

Přidat fotografie receptu