Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtyřbarevné řezy

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

alokinka alokinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 462 kJ /
4 413 kcal
Bílkoviny97,68 g
Tuky228,44 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 832 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy486,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z ingredienci vymícháme hladké těsto. Nalijeme na vymazaný, moukou vysypaný plech. Trochu těsta oddělíme a zamícháme do něj kakao. Polevkovou lžící cik cak nacákáme na těsto světlé. Na těsto po lžících klademe uvařený studený pudink. Krok 2: Upečeme cca 30 minut na 180°C (každý si přizpůsobí dle své trouby). Po upečení a zchladnutí navrch dáme krém. Povrch můžeme lehce posypat skořicí. Krok 3: Krém: smícháme zakysané smetany s vanilkovým cukrem a moučkovým dle chuti.

Zveřejněno 21. 2. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čtyřbarevné řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lLwr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čtyřbarevné řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lLwr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Zlepšovák: když dáme troubu naplno, tak se to zespod pravděpodobně připálí a máme z toho pětibarevné řezy, ale nesmí se to zase přehnat, pak by jsme z toho měli jednobarevné řezy.

casino: Ok je to tam...

"... záměrně nepíšu jak dlouho a na kolik pečeme, každému peče trouba jinak."
Neřešte, prosím, jak peče MOJE trouba!
Napište do rcp při jaké teplotě a jak dlouho pečete vy. Já už si to přeberu a nějak se s tím popasuju :)

Tématické fráze:
nejnovější a nej moučníky a řezy recepty, čtyřbarevný koláč, čtyřbarevný koláč recept, čtyřbarevné recept, top recepty rezy, ctyrbarevné cukroví, vtyrbarevnÿ kolác, čtyřbarevné moučníky, čtyřbarevný řez, čtyřbarevné řezy s ovocem, při jaké teploťe vařit pudink, řezy čtyřbarevné

Suroviny:
vejce, cukr, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, pudink malinový, mléko, cukr, smetana zakysaná, cukr moučkový, cukr vanilkový

Přidat fotografie receptu