Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso v zelném listě

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

amarcha amarcha

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 163 kJ /
995 kcal
Bílkoviny80,00 g
Tuky75,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hlávku zelí si vložíme do vroucí vody a necháme spařit asi 15min. Krok 2: Pak odlamujeme jednotlivé listy a balime do nich kousky (kuličky, hrudky je to jedno) ml. masa. Krok 3: Zabalíme popř. spíchneme párátkem. Krok 4: Dáme do plechu do kterého jsme dali trošku vody a pečeme asi 60min než zrůžoví. Podáváme s bramborem nebo kaší.

Zveřejněno 23. 2. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mleté maso v zelném listě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RnNK

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mleté maso v zelném listě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RnNK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
mlete maso vzelnem listu, mlety v zelnem listu, mlete maso v zelnym liste, mlete kulicky v zelnem liste, maso v zelne rolce, maso v zelovem listě, recepty ládi hrušky plněný zelný list masem, mleta v zelnem listů, mleté maso recepty, mlete maso v zslnem, mletémaso v zelném listu, masové kuličky v zelnem listu, mleté maso se zelnym listem, maso v zelnym listě, mleté maso v zelných listech, tncz nova levné recepty ládi hrušky, golupce, plněné zelné listy po madarsku, mlete maso s ryzi v liste, mleté vepřové v zelném liště

Suroviny:
maso mleté, sůl, pepř, paprika sušená sladká, mléko, mléko, zelí hlávkové

Přidat fotografie receptu