Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 226 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,89 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 4,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 10,00 g |
Postup přípravy
Podávame s ryžou, tarhoňou alebo nokami (ja som dala pohánku), posypané jadierkami granátového jablka.
Zveřejněno 23. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2rMN
Moje poznámka
Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2rMN
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 2 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 6 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 18 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 51 minutami
Koka sušenky
faluska před 1 hodinou
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 3 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 3 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 6 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 15 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 19 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 20 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 20 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 20 hodinami
Tématické fráze:
plíčky,
jehněčí slezina,
jehněčí plíčka,
losos s granátovým,
jehneci srdce recepty,
jehněčí plíčky,
plíčka jehněčí,
jehněčí plička recept,
pečené jehněčí.srdce,
jak uvarit plicky,
jehněčí po maďarsku,
recept plička z danka,
omacka s granatovym jablkem,
jehneci srdce,
srdicka z jablek,
jehněčí recepty intext:srdíčko,
recept pomalu pecene jehneci,
tncz nova babicovy dobroty 17.5
Suroviny:
jehněčí plucky,
jehněčí srdce,
jehněčí slezina,
mrkev,
pórek,
česnek,
bobkový list,
pepř černý,
koření nové koření,
paprika sušená sladká,
sůl,
vývar drůbeží,
jablko granátové
Komentáře (4)