Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krém velouté z červené čočky s kuřecím masem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

sislik

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 686 kJ /
1 359 kcal
Bílkoviny82,67 g
Tuky51,47 g
Vláknina40,36 g
Cholesterol 134 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy122,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očistenú a nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masle s trochou oleja. Cibuľu posypeme karí korením, zamiešame, aby sa cibuľka obalila v korení a pridáme šošovicu. Krok 2: Zalejeme 40cl studenej vody a kokosovým mliekom. Pridáme kuracie prsia v celku, prikryjeme, privedieme k bodu varu, stíšime plameň na slabý stupeň a necháme variť cca 15minút. Krok 3: Keď je šošovica uvarená, vyberieme kuracie prsia a za 2 PL šošovice, ktorú dáme bokom. Zvyšok polievky rozmixujeme a osolíme. Krok 4: Kuracie prsia vidličkou rozcupujeme na menšie kúsky, skôr vlákna. Krok 5: Rozmixovaný krém podávame posypaný kuracími vláknami, čerstvým koriandrom a šošovicou, ktorú sme nemixovali, ale dali bokom.

Zveřejněno 26. 2. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krém velouté z červené čočky s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m63r

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krém velouté z červené čočky s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m63r

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Eva Marie: aj za menej, kuracie mäso sa uvari veeeeeelmi rýchlo :-))

A za 15 minut se maso uvaří?

Tématické fráze:
veloute cockovy, krem z cervene cocky, recepty dobrů chuť, cockove velute, salát z červené čočky k masu, cockovy velout, dalat z cervene cocky s kuřecím masem, salát z červené čočky s kuřecím masem recept, kuřecí veluté, recept cockovy krem z cervenej cocky, kuřecí veleute, velouté recept

Suroviny:
čočka červená, prsa kuřecí, mléko kokosové, máslo, olej, cibule, koriandr čerstvý, koření kari, sůl

Přidat fotografie receptu