Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 361 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,10 g |
Tuky | 43,62 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,78 g |
Sacharidy | 19,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celerovou bulvu očistíme, rozdělíme na čtvrtky a nakrájíme ho na julienne (nudličky o tloušťce cca sirky) nebo nastrouháme na vhodném struhadle na proužky tenké jako sirky. Ihned po nastrouhání polijeme šťávou, aby celer zůstal krásně bílý.
Krok 2: Přidáme majonézu, dijonskou hořčici, osolíme, opepříme a vše společně s nastrouhaným celerem velmi dobře promícháme.
Krok 3: Takto připravenou remuládu dáme do chladna uležet nejlépe do druhého dne. Podáváme k pečenému nebo grilovanému masu, ale chutná i jen tak s čerstvým pečivem.
Zveřejněno 8. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová remuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JA3o
Moje poznámka
Celerová remuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JA3o
Nejnovější recepty
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 14 minutami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 3 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 6 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
Přidáno před 7 hodinami
Plněná cottage placka nejen pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 55 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 2 hodinami
Vrstvená jablková buchta
vozlenka před 3 hodinami
Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Edward před 4 hodinami
Anglická omáčka
romankrejcik před 5 hodinami
Bramboračka č. 3
romankrejcik před 5 hodinami
Švestkový koláč - kynutý hrnkový
Alena Kovarova před 6 hodinami
Bleskové jablkové koblížky s mrkví
Wikki před 6 hodinami
Poctivá květáková polévka
Pecka před 7 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Pecka před 7 hodinami
Tématické fráze:
celerova remulada,
remulada,
co je remuláda,
celer v remuládě,
remuláda recept,
recept na remuládu,
celerová remuláda recept,
cerelová remuláda,
jak vyrobit celerovou stavu,
jak se dělá remuláda,
jak vyrobit remuládu,
celerová remuláda,
remulada celerova,
recept remunada k masu,
cerelova pomazanka,
remuláda recept.cz,
celerova remulada recepty,
remuláda k masu,
recept remuláda,
celerova remunada
Suroviny:
celer,
šťáva citronová,
majonéza,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř
Komentáře (6)