Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát po vsetínsku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hemriettas hemriettas

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 934 kJ /
2 374 kcal
Bílkoviny12,25 g
Tuky255,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 3,28 g
Sůl8,25 g
Sacharidy6,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Menší plech poklademe plátky slaniny a posypeme nahrubo nakrájenou cibulí. Ryby nasolíme, opepříme, položíme na plech, posypeme paprikou a lehce zaprášíme moukou. Krok 2: Mírně podlijeme a dáme péci na 180°C cca 15 minut. Vidličkou zjistíme měkkost masa. Pokud je téměř hotové, zalijeme šlehačkou a necháme dopéci.

Zveřejněno 8. 3. 2014

Poznámka autorky hemriettas

Příloha - brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát po vsetínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KB3n

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát po vsetínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KB3n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
candát recept, candát recepty, top recepty candáta, top recepty candat, recept na candata, recepty s candatem, candát top recepty, top recepty na candata, candát s paprikovou omáčkou, candat se šlehačkou, maso po vsetínsku, recept candat, recepty ryby candát, recepty z ryby candát, top recepty z candáta, recepty candat, maso candát, recepty candat na cibulce, top recepty- file z candata, top recept candát

Suroviny:
candát, slanina anglická, sůl, pepř, paprika sušená sladká, mouka, cibule, šlehačka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu